Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Idén már ugysem, jövőre meg biztos. Ez van.Ronaldinho #10 írta:ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
De azért egy Barca kapustól elvárható lenne, hogy egy ilyen labdát kivéd. A hazaadásnál meg nem is tudom, hogy mit gondolt. Egyértelmű, hogy nem ért hozzá Liverpool játékos. Ezt a meccset végigizgultam, mert sztem VV nagyon bizonytalan voltlionelmessi19 írta:Valdes meg nagyon becsúszott a kapuba.
kb. miatta kaptuk, meg belletti miatt, de valdesről ne feledjük, h rengeteg meccset mentett már meg nekünk idén, azt hiszem ennyi baki belefér, kár h mostanra időzítette.
Ronaldinho #10 írta:ígyvan. DOS SANTOSSSSSSSSSS!!!Jungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
Sztem azért kicsit más helyzetben vagyunk, közel sem az egész csapatot kell lecserélnünk...Enrique írta: Nem szeretném, hogy a Barcával is ez történjen.
Tudnám értékelni, ha látnék már valami változást, mert ez így nagyon nem jó. A fejekben, felfogásban, de a keretben szintén.
És ha esetleg nem fog összejönni, megint lesz néhány fekete év, kibírjuk, nem gond.... [/color]
ígyvan. Dos Santos jühetJungleeboy írta:Most kéne a Barca B-hez nyúlni és berakni egy-két fiatal játékost akár Ronaldinho helyére is
Mondjuk attól még temethetik, valóban nem sok esélyünk van.Game90 írta:Srácok![]()
Ne temessük már annyira a csapatot. Van még egy meccs, bármi lehet.
Ne felejtsétek, ti még mindig Barca fanok vagytok
Egyetértek.redmiller írta:Jó uton haladunk, hogy oda jussunk, mint a Galaktikusok...
Ronaldinhotól két hétre elvenném a labdát... VV elképesztőt bakizott a védelemmel együtt... Borzalom az egész.... Vérfrissítésre van szükség...
Hát annak a nagy többsége szabadrúgásból és 11-esből volt. Akciógólt nagyon ritkán rúgBoixos írta:nem is tudom, h hogy a rákban rúgott 16 gólt a bajnokságban...
Sajnos az angolok már uralják eléggé európát, pedig aztán nem egy szép foci amit játszanak.Ronal.10 írta:ha tovább jutnánk amilyen szerencsétlenek vagyunk megint egy mocskos angol cspatot kapnánk na vajon kit?igyis ugyis kiesünk.. nincs szabadulás az angoloktol...
legfeljebb még a döntöbe is angol lesz.. fenébe
Azt mondtam, megyek aludni, de mégsem.cps46 írta:A legnagyobb gondom az, hogy összességében bármennyire is [auto_cenzúra] voltunk, nem láttam jobbnak az ellenfelet. Szerencsével még tovább is mehetünk.
Azért attól még messze vagyunk, h oda jussunk ahova a madrid.redmiller írta:Jó uton haladunk, hogy oda jussunk, mint a Galaktikusok...
Ronaldinhotól két hétre elvenném a labdát... VV elképesztőt bakizott a védelemmel együtt... Borzalom az egész.... Vérfrissítésre van szükség...
Hagyjátok már.......lionelmessi19 írta:!
Példát lehet venni!![]()
Tudom, mindenkinek nagy a szája, illetve nagy volt mindenhol, így a barca, ugy a barca, de most el kell viselni, h nem lett igazunk. Lehet, a többiek ki fognak cikizni, ez van.
Nem kell összeesni, ha véletlen nem nyerünk idén bl-t....!!!
Másik, h valóban még nem reménytelen a helyzet.