Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
H.Atesz
Barça B

2007.02.22. 16:00:17

Csak egy pár mondat erejéig látogattam el újra hozzátok...
Nah xaal:Sztem elég bizakodóan látjátok a dolgokat,de nehogy megint pofáraesés legyen belőle. :wink: Eléggé lebecsülitek a Liverpoolt és nem tudjátok,hogy milyen az Anfielden játszani.

Nah deh nem azért jöttem fel,h teljesen bealázzam a csapatot,hanem azért,h minden egyes 10 éves friss "drukker"nek,akik csak azért veszik fel a Barcás Ronaldinhos mezt,mert még a csapból is ez a 2 szó folyik,nah az ilyenek pofájába beleröhögjek,amit fórumon keresztül megtennék és talán így magukba néznek majd az izetlenek...

Meg még annyit szeretnék mondani,h ha esetleg majd megint annyian lennétek,mint régen,akkor ígérem újból találkozhattok velem(deh azért ti ne ígérjetek semmit,mert abból csak megszegés lenne :roll: )...Addig is nálam marad a szánalom a csapat iránt...
Egyébként nem minden fórumozóról vagyok ilyen véleménnyel,mert tudom,h vannak itt még a régi időkből.Enrique-ékkel találkozunk majd kicsit később. :wink:
Utálom azokat,akik váltogatják a csapatukat.Rühellem a divatdrukkereket...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.22. 15:59:12

Szerintem rajtunk már csak a CSODA segithet.
Először is:az első félidőben támadó focit játszottunk és rugtunk is gólg(mondjuk ez ilyen csatároktól és középpályásoktól ez elvárható.)

Aztán jött a második félidő:Itt teljesen tehetetlenek voltunk.A Liverpool lemosott a pályáról.Erről az én szerény véleményem az hogy Rijkaard nem túl jó taktikus.Mert Zambrotta és Puyol egy oldalon játszott tehát a bal oldali védelmünk Kurv@ erős a jobb pedig gyengébb.

Amit mondtam az első félidőben támadtunk és lőttünk is gólokat(és itt jön ami felháborit Rijkaard taktikájában mert ez nagyon nem jőn be a barcának)a második féliodőben csak védekeztünk és nem támadtunk!!!
Magyarul a játékunkat a Barca leggyengébb pontjára helyeztük a védelemre és nem értem miért kell védekező focit játszani amikor szemmel látható hogy NEM MEGY na ez a BAJ!!
Hát a másik én magam is kapuskodom (itt szeretném megjegyezni hogy még csak gyerek vagyok de a barca minden mecsét megnézem és állandón a jó taktikán töröm a fejem)mint gyerek de azt még én is tudom hogy Valdes igen nagy hibát követett el.Hát igen az egyéni teljesítmény is szörnyű volt és lélek nélkül játszik a barca ha a szurkolók és vezetőség nem kapja meg amit vár azt hiszem Rijkaard hamar repülni fog a székéből.Komolyan mondom hogy elsirtam magam amikor bekaptuk a második gól a fégén meg nem is folytatom szóva ez az én véleményem(Egy szóval a taktika az ami nagyon de nagyon nem jó)...............
Mihu
Director del Fútbol

2007.02.22. 15:35:47

Jól van emberek. Én tudom hogy ez egy Barcás honlap és itt a Barcáról van szó. De ha azt mondjátok hogy ha ők tudtak itt nyerni akkor mi is tudunk ott nyerni (mondjuk én is ezt mondtam tegnap este :D ) akkor azért azt is említsük meg hogy ha ők idegenben tudtak nyerni akkor otthon meg pláne hogy tudnak nyerni :wink: Én abszolute nem látom optimistán a helyzetet. Nem érzem a csapatban azt az átütő erőt ami megvolt tavaly. Ha úgy játszanánk mint tavaly akkor azt mondanám hogy ki nem sz@rja le hogy kikaptunk 2-1-re? Idegenben úgyis legépeljük őket....De ilyen játékkal............Az én fejemben tegnap kiestünk a BL-ből.....akárki akármit fog rám mondani ezért, mondhattok divatszurkolónak is......Sírtam én már Barca vereség után.....ilyet meg divatszurkolásból nem igen tesz az ember. Itt most nem magamat akartam fényezni csak elmondtam........De végül is azt mondják hogy a remény hal meg utoljára és hogy vannak csodák. Ez így van....reménykedjünk de a realitás talaján maradva...............
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.22. 15:28:04

Ordog írta:ilyen [auto_cenzúra] játékot én még nem láttam a Barcától ilyen fontos meccsen :shock:

De azért ne feledjük van még 1 visszavágó!!! Képesek lehetünk nyerni ott!
Na igen, nyerünk. Esetleg továbbjutunk. De ha olyan játékkel jutnánk tovább hogy azt inkább a Pool-nak köszönhetnénk, mintsem Dinho-nak, Rijkaard-nak stb akkor ne menjünk tovább. Márpedig szerintem olyan javulás már ebben az évben nem lesz amivel a Bl csúcsára juthatnánk. Azt pedig nem szeretném látni ahogy a negyeddöntőben a MU vagy az Inter vagy a Lyon úgy verne ki hogy a lábunk sem érné a földet. Ezt nem méregből mondom, de szerintem jobbat tenne most a csapatnak egy kiesés mint egy kínkeserves továbbjutás. Akkor lehet észbekapnának páran és magabiztosan megnyernénk a bajnokságot.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.02.22. 15:17:56

ilyen [auto_cenzúra] játékot én még nem láttam a Barcától ilyen fontos meccsen :shock:

De azért ne feledjük van még 1 visszavágó!!! Képesek lehetünk nyerni ott!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.22. 15:15:29

Na most már én is írok: Teljes mértékben igaza van Vito-nak, G-Jay-nek, illetve Bodinak, Captain-nak. Nagyon jól látjátok a dolgokat. Így ezt nem is ragoznám tovább. Ami viszont Ádámot és barcacoco illetti, télleg rosszul látjátok a dolgokat elmondtam már hogy igazná ezen a meccsen (és nem csak ezen) Valdés, Puyol, és Zambi ért valamit. Az hogy Valdés most egyszer bakizott, benne van, ez a kapussors szerintem, hihetelen védései voltak idén ha jól emlékszem legutóbb 11-est is védett asszem a Racing lehetett. Na szal ne szidjátok Valdés-t nagyon jól teljesít az idényben és hiheteltlen fejlődést mutat. Ja, és ami a folytatást illeti nagyon remélem hogy megrázza magát Ronnie amit szégyenemre mondom nem hiszem de Eto'o visszatérésével még meglehet(nek) a kupa(k). A többi emberkének is meg kéne javulnia ahoz hogy egy jó kis Barcát lássunk az idény végére. Üdv. kovinho
mrmonster
Entrenador del Barça

2007.02.22. 15:13:11

A nagy sírás-rívás közepette csak mindenki azt felejti el, hogy ha Valdes nem csinálja azt az óriási hibát, és Marquez nem követi el érthetetlen hibáját, akkor most 1-0... Én sem szeretem a "ha" kezdetű mondatokat, de most ez olyan két hiba volt... hogy simán elkerülhető lett volna.
Meg kell várni a 2. meccset, majd utána lehet sírni (aki akar).
Előre a TITOlusokért!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.22. 14:58:41

Ádám02 írta:
barcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!

Hát ebben teljesen igazad van csak az a gáz hogy ki az????nah mondjon valaki egy kapust aki jó is meg ide is jönne hát nem nagyon van...akkor meg meg kell Valdezzel elégedni én sem örülök neki hogy még itt van de el kell fogadni!!!
Hihetetlen rosszul látjátok a dolgokat. Neki köszönhetjük hogy egyáltalán ott vagyunk a spanyol bajnokság esélyesei közt. Mondj nekem egy kapust, vagy embert aki 1 meccsen sem hibázik. Könnyű ráfogni a dolgokat, a kis kedvencekről, Dinho-ról, Deco-ról meg lemosni a dolgokat.
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.02.22. 14:56:31

barcacoco írta:Valdez megint megmutatta hogy mire(nem)képes!egyszer már írtam, sztem nem barca szintű kapus!!!!!!!!!!!!!

Hát ebben teljesen igazad van csak az a gáz hogy ki az????nah mondjon valaki egy kapust aki jó is meg ide is jönne hát nem nagyon van...akkor meg meg kell Valdezzel elégedni én sem örülök neki hogy még itt van de el kell fogadni!!!
Bodi
Director del Fútbol

2007.02.22. 14:52:48

Eddig én nem tartoztam azok közé,akik gyökeres változtatás akartak a csapatban,de egyre inkább kezdek elbizonytalanodni a mostani keretben.

Persze Giuly,Belletti,Oleguer,Ezquerro,Guddy és Edmilson neve eddig is felmerült bennem,hogy velük nem kell komolyabban számolni.
DE,Marquez állandó hibáiból is kezd már elegem lenni,szinte minden 2. meccsen van egy kapitális hibája,amik miatt jobb esetben csak pontot vesztünk,rosszabb esetben meg kiesünk a BL-ből.1-1 után nem lettem volna teljesen kétségbe esve,mivel nagyon bízok Eto'o-ban,de 1-2 után nem sok esély maradt.Mégis mi a francot gondolt annál a fejesnél???El kell felejteni a középhátvédként,vagy vkp vagy good bye.

A középpályánk is teljesen katasztrófális volt,és egyre inkább úgy tűnik,hogy nem csak a "védekező" középpályánk,hanem a támadó is elveszett.
Itt is kellene a vérfrissítés,akármennyire is fájna megválni akárkitől is,ide mindenféleképpen kell egy játékos nyáron,plusz egy vkp is.

A támadó trióban én továbbra is bízom,Messitől túl sokat vártunk tegnap,ha jobban végiggondoljuk az lett volna a csoda,ha jól teljesít,biztos kell neki még egy kis idő,mire a régi lesz.
Eto'o az utolsó reménysugár,hogy nyerjünk idén valamit,remélhetőleg ő felpörgeti majd kicsit a csapatot.

Ronaldinho nehéz kérdés,én még mindig hiszek a feltámadásában.
Viszont abban nem vagyok biztos,hogy ez idén be fog következni.
Idén nyáron nem lesz VB,tehát kipihenheti magát,és most az alapozáson is részt vehet teljes egészében,szóval ősszel teljesen rendben lesz sztem,kérdés hogy szezon közben meg tud-e még újulni.Nagy szükség lenne rá.

Sokan követelik Rijkaard fejét,a tegnapi meccs után már én is gondolkoztam ezen a lehetőségen.Minden csapat ugyanazzal a taktikával lép pályára ellenünk,viszont semmit nem tudunk kitalálni ellene.Az más kérdés,hogy ha a húzóembereknek menne a játék,akkor a mostani taktikánkkal is nyernénk.
Rijkaard csak akkor maradjon,ha nem szerelmes a mostani csapatába,azaz hiába szimpatikus neki jónéhány ember,elküldi őket a nyáron,és hoz új meghatározó embereket.
Ha erre nem képes,és csak jószívűségből meghagyja azokat is,akik már csak lefelé húzzák a csapatot,akkor mennie kell,bármennyire is fáj... :?

Forza Barca!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.02.22. 14:40:33

Nem tudom ti hogy vagytok vele, én úgy, hogy ég veled tavalyi Barca!
Ez a csapat nem esélyese a Bl-nek, és a jelenlegi forma és HOZZÁLLÁS(tisztelet a kivételnek) alapján nem is érdemelnek többet 8addöntőnél. Rájöttem hogy ez így nem fog menni. Deco, Ronaldinho(azaz a siker kulcsemberei) folyamatosan végigalibizik a meccseket, sétálnak, bóklásznak. Ezért kéne egy határozott edző aki erős hangon elbeszélget velük a miheztartás végett. Én pedig úgy látom hogy Rijkaard erre nem képes. Nincs motiváltság. Azt hiszik hogy ők a világ legjobbjai, kapjuk a kis fizunkat, bulizgatunk, élvezzük az életet, aztán sok millió Barca drukkernek okozunk fájdalmat és csalódottságot.
Vérfrissítés szükséges, Crujf-nak igaza van. Vagy edző vagy játékos állományban, ez ügyben tanácstalan vagyok.
Őszintén megmondom, nem kifejezetten várom a 2. meccset a Pool ellen és továbbjutást sem szeretnék. Nem vagyunk méltók ilyen játékkal. Sajnos a javulásban sem hiszek ez alatt a 2 hét alatt.
És ami igen siralmas még a tegnappal kapcsolatban az az, hogy egy olyan Pool-tól kaptunk ki, akit a tavalyi Barca oda-vissza vert volna 3-0ra.

Ez most a nagy helyzet, lehet szépítgetni vagy nem tudom de felesleges.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.02.22. 14:36:13

Hát szoval! Rég irtam ide, mert ugy gondoltam erröl a Barcelonárol jot nem tudok irni, igy inkább nem is irtam.
Ám ez már már türhetetlen. Még leszögezném mielőtt kissebb esszémet megirnám, h továbbra is kitartok a csapat mellett, de észre kell venni ami történik.
Kezdeném a "kulcsemberekkel":
Ronaldinho abszolut semmit nem csinál, én futni nem is láttam tegnap. Megkapja a labdát, és amint hozzáérnek (kis tulzással) rögtön hisztitzik. elesik, felteszi a kezét. Reklamálhat persze, ha ugy futbalozna mint tavaly, csakhogy most jobban tenné ha legalább hajtana. A kedvenc játékosomrol van szo, de ha ezt csinálja, azzal semmit nem érünk, irány Milánó, ha nálunk már nincs célja.
Eto'o természetéből fakadóan balhés ember, de ez már tulzás picit. Ő egy focista, feladata az edző parancsainak véghezvitele, nem pedig az h megkérdőjelezze. Majd a vezetőség lép ha valami gáz van az edzővel. Ő csak csinálja a feladatát.
Puyol, Messi, Xavi és Iniesta abszolut a csapat reménysugarai idén, motiváltak, hajtanak is, persze néha nekik se megy, de ez alanyésző Ronniékhoz képest.
Zambrottát sokan szidták mikor idejött hogy nem csinál semmit, és ez igy is volt, de mig a többiek évek ota ebben a környezetben focizva csináltak semmit, addig neki alkalmazkodni kellett, és megtette. Mára nélkülözhetetlen, és egészen formába lendült.
Rijkaard (és vele be is fejezem a mondandom) messze nem összeegyeztethető Henk ten Cate-val. Miért volt az tavaly, hogy felismerte a csapat, hogy védekezőbb, szervezett játékkal lehet a BL-ben előremenni, most meg a reménytelen semmitse érő passzolgatásokkal mennek előre, azaz mennének, ha tudnának? Rijkaard kvalitásait nem kritizálom, de azért szeptember óta semmit se kezdeni egy ilyen kerettel az már egészen gyenge dolog. Ha voltak hirtelen megugrások akkor szerintem az is a csapatnak köszönhető, és nem neki. Nem kötném trófeákhoz, hogy marad-e vagy sem, sokkal inkább ahoz, hogy érdemben képes-e változtatni.
Optimista vagyok, és remélem h megtréfáljuk a világot, és eddig csak szinlelt mindenki, hogy az unalmas elmult két év után legyen végre vmi izgalom:). Persze ez nem igy van. SZoval remélem hogy legalább a kupát és a bajnokságot nem szurjuk el, ha már a bl-t elszurtuk (korántsem biztosan)
Nahát remélem h nem fárad el senki szeme ennyi irástol.
"Cikk" by Jay
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
robag
Jugador d'estrella

2007.02.22. 14:11:32

Nem vagyok elbizakodott, és én is látom hogy mennyire alul múljuk magunkat. De a labda gömbölyű, és amit most kihagytunk, vagy belepkéztünk, vagy elrontottunk az bejöhet következőre. Tényleg minden meccs más és más, és mivel Zalaegerszegi vagyok ( bár nem ZTE drukker ) élőben láttam a zetét a manu ellen győzni, tehát már hiszek a csodákban is! :lol:
Amikor 22 ember kimegy a pályára és nekiáll focizni, össze lehet tépni az esélylatolgatással teli újságokat, statisztikákat, mert annyi minden befolyásolja egy meccs eredményét, hogy jósolni nem lehet!
CSAK SZURKOLNI!!!!! :lol:
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Enrique21
Capitá del Barça

2007.02.22. 13:59:43

Nemtom emlékezik-e valaki arra,hogy mit mondtam a meccs elötti napon?
Sz'al azt,hogy ez a pool elleni meccs akár vizválasztó is lehet...
Ha nyertünk volna,megindulhattunk volna végre felfelé!
De mivel kikaptunk...(nem is folytatnám)
De a lényeg,hogy ne csak akkor szeresd a csapatot mikor zsínórba nyernek szép játékkal,hanem ilyenkor is amikor még fáj is az hogy nem megy...

VISCA EL BARCA!!!
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.22. 13:39:59

robag írta:Srácok! Kikaptunk, ennyi! Nem volt jobb a pool tegnap, NEM VOLT JOBB!
Annak a meccsnek már vége. Viszont lesz még 90 percünk! Higgyétek el még semmi nincs veszve! Nagyon összetört minket az a bakigól az első félidőben. DE! Mivel hogy jobb csapat vagyunk a liverpoolnál ( Még ha gyengébben is muzsikálunk ) bennünk van a továbbjutás! Profi játékosokról és sok pénzről van itten szó, ugyhogy nyugalom. Ezzel a taktikával és játékrenddel is lehetünk jobbak! Volt két ordító gólhelyzetünk ( plussz egy kapufa )amit kihagytunk! A pool két ajándékcsomaggal tudott csak jobb lenni! És reina kapusban is benne van a lepkézés erősen. Így hát van miben bízni szerintem! Tartósan jó forma sincs, de tartósan rossz se. Ezek a srácok ugyanúgy meg tudnak fordítani egy ilyen helyzetet minr bármelyik másik profi csapat.....
Hát...csodálom a elbizakodottságodat de annyira nem értek veled egyet csak egy dátum....2006 november 19 Malorca-Barca 1-4 ekkor nyert utoljára a Barca idegenben....tehát szerintem ez eléggé tartósan rossz forma vagy lehet,hogy én tévedek :cry: de jó is lenne....DE AZÉRT FORCAFCB de én még mindíg nem látok sok esélyt unfotunately!
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Captain
Jugador del Barça

2007.02.22. 13:31:28

Bar evek ota rendszeres olvasoja vagyok az oldalnak es a forumnak, de eddig nem nagyon hallattam a hangomat, de most ugy ereztem ideje billentyuzetet ragadnom,h leirjam en is a velemenyem.
Tehat tegnap ismet sikerult a csapatnak alulmulnia onmagat, ahogy tobben megjegyeztek, nem a Liverpool vert meg minket, hanem mi sajat magunkat..., a ket ajandek gollal, es az utobbi idokben rank jellemzo kilatastalan, veszelytelen tamadojatekkal. Az utolso 5 percben az ivelgetes - bar ebben talan kozrejatszhatott Belletti serulese is... - is mutatja a tanacstalansagot. Zambrotta nyilatkozta miutan idejott, mennyire meglepte az a mentalitas,h a Barca akkor sem kezd el ivelgetni, amikor mar minden mas csapat azt csinalja, hanem akkor is a foldon probalja meg megoldani a dolgokat..., szoval mikor ezt az ivelgetest lattam a nem egi meszelo tamadoinknak es pont egy angol csapat ellen... :?
Csak Puyol ismetelten megalkuvast nem turo jatekat tudnam kiemelni, meg talan Zambrottaet, aki vegre egyre jobban formaba lendul... Nem rajtuk mulott...

Nagyon sokmindenben egyetertek Vito-val..., a meghatarozo jatekosok erthetetlen gyenge es bizonytalan jatekaval..., azzal,h latszik,h nincs meg az az osszhang, mint ami tavaly...

Hozzateszem,h tavaly is voltak gyenge meccseink, ez termeszetes, de az a szeria, amit jelenleg produkalunk... A bajnoksagban november ota nem nyertunk idegenben, a rangadok nagy reszebol rosszul jottunk ki, a csapatnak ugy hianyoznak a golok, mint egy falat kenyer, mig tavaly tobbnyire a helyzetkihasznalas rossz szazalekan bosszankodtunk, most mar azon is,h alig dolgozunk ki helyzetet...
A csapat, a sracok elkenyeztettek minket az utobbi 2 evben, de ugy tunik,h ok is elkenyelmesedtek "kicsit"... Tegnap Hajdu B. elmondta Benitez nyilatkozatat,h a csapatok a Barca ellen 95%-ban ugyanazt probaljak jatszani..., ez maximalisan igaz, es ez az utobbi idoben sikeres is tud lenni, reszben a meghatarozo jatekosok gyengebb formaja, reszben pedig,h "mintha" nem lenne taktikai elkepzeles arra, hogyan mit kezdjunk ezzel. Pedig,ha mindenki ezt jatsza ellenunk, akkor nem artana vmit kitalalni...

Cruyff cikke ugy tunik tenyleg egyre inkabb realitassa fog valni a nyaron, verfrissitesre van szukseg.
Vito írta: váltani kell, amíg nem késő :!:
Edmilson, Syl, vagy Gio, Gyula, Guddy, Ezqu, Belletti EL,
Oleguer PAD
Thuramot, Eto'o-t KEZDŐBE
CR, vagy Quaresma, vkp., Dos Santos, +1-2 embert IGAZOLNI
Rijkaardból nem tudom kinézni, hogy alapjaiban megváltoztassa és felrázza a csapatot, ha szeptember óta nem ment, akkor ezután sem fog.
ennél több türelmet nem kérhet egy edző.
Vito altal leirtakkal nagyjabol egyet ertek, viszont CR leigazolasaval - , mar ha egyaltalan tenyleg akarjuk es letudjuk - vannak fenntartasaim..., mondjuk ez mar egy masik tema, messze meg az atig.-i idoszak, es kitudja,h mik tortennek nalunk a sztarjainkkal...
Rijkaardot sem feszitenem keresztre, vonjunk majd merleget az ideny vegen, az ideny kozbeni edzovaltas semmikepp nem tenne jot a csapatnak.

Azt is hozzatennem,h azon jatekosokat is nagyon szeretem, akikrol az a velemenyem,h menniuk kell, es nagyon szurkolok nekik minden alaklommal, mikor palyara lepnek, igen meg Ezqu-ban is bizom, hatha epp kijon neki a lepes :D ...., Dzsulinal detto..., annak ellenere,h sokszor fogom a fejem miatta, es a tepem a nem letezo hajam... :D

A negativ hangvetel ellenere bizom a csapatban, es maximalisan szurkolok nekik!
Nem veletlenul szantam el magam szilveszter elott egy nappal,h kimegyek az El Classico-ra, valahogy ereztem,h lehetseges,h iden lesz az utolso alakalom,h EZT a csapatot lassam egyutt, mert osszel mar ki tudja milyen mozgasok lesznek a keretben.... Tehat ezt a korszakos csapatot ugy ereztem latnom kell eloben, megha adosagba verem is magam emiatt... :)

Nincs veszve semmi, bar mar-mar csodaszamba menne, ha tovabbmennenk a Liverpool ellen, de egy BARCA barki ellen, barmikor kepes a gyozelemre, es engem a Liverpool sem gyozott meg a jatekaval. Tehat van keresni valonk, pokoli nehez lesz, de ahogy mondani szokas, innen szep gyozni! ..., es ha nem sikerulne, akkor jojjunk le emelt fovel a palyarol, ugy hogy elmondhassuk, mindent megtettunk!

Nem tudom ki, hogy van vele, de iden, ha valasztani kell a BL es a La Liga kozott, akkor en a bajnosagra szavazok, nem lesz egyszeru az se... A kupat a Zaragoza ellen meg majd meglassuk...

Hirtelen roviden ennyit... ;)

Na meg persze:

SOM-HI TOTS!

VISCA EL BARCA!!!
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Captain 2007.02.22. 13:54:33-kor.
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!

Barcaa!!!!
robag
Jugador d'estrella

2007.02.22. 13:26:01

Srácok! Kikaptunk, ennyi! Nem volt jobb a pool tegnap, NEM VOLT JOBB!
Annak a meccsnek már vége. Viszont lesz még 90 percünk! Higgyétek el még semmi nincs veszve! Nagyon összetört minket az a bakigól az első félidőben. DE! Mivel hogy jobb csapat vagyunk a liverpoolnál ( Még ha gyengébben is muzsikálunk ) bennünk van a továbbjutás! Profi játékosokról és sok pénzről van itten szó, ugyhogy nyugalom. Ezzel a taktikával és játékrenddel is lehetünk jobbak! Volt két ordító gólhelyzetünk ( plussz egy kapufa )amit kihagytunk! A pool két ajándékcsomaggal tudott csak jobb lenni! És reina kapusban is benne van a lepkézés erősen. Így hát van miben bízni szerintem! Tartósan jó forma sincs, de tartósan rossz se. Ezek a srácok ugyanúgy meg tudnak fordítani egy ilyen helyzetet minr bármelyik másik profi csapat.....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2007.02.22. 13:09:08

Perrero írta:
Barcaforever írta:Egy dolgot ne feledjünk el.Gerrard (sztem) nem játszott bomba formában, semegindulások, se távoli bombák.Sztem otthon máshogy lesz. :? :oops:
egy dolgot ne felejtsünk el, Valdes, Zamb, Puyol, Marquez, Belletti, Motta, Xavi, Deco, R10, Messi, Saviola, Giuly, Iniesta, Gudjohnsen (sztem) nem játszott bomba formában...
Tehát az egész csapat....az a baj,hogy mostanában senki sem játszik bomba formában...és sajnos nem tudok mást mit írni de egy szánalmas és gyeng Pooltól kaptun ki tegnap este akit az arsenal legyalázott....sajnos én nem hiszek a továbbjutásban!Nagyon szeretem a Barcát de most ennyit tudnak ENNYI! és nem vagyok sem divatszurkoló sem semmi más DE NEM ÉRZEK ANNYI ERŐT MOST EBBEN A CSPATBAN HOGY TOVÁBBJUTSON!bárcsak tévednééék!FORCAFCB!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaboy08 2007.02.22. 13:26:30-kor.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.02.22. 13:04:56

Tibi1982 írta:No para. Majd akkor elkezdhetünk félni, ha bl lapát, kupa lapát, bajnokság lapát.
Visszavágót hozni fogjuk, csak ne ilyen csapattal álljunk fel.

VISCA EL BARCA.
Teljesen igazad van, csak jöjjön Eto'o én bízok benne. És ha nem nyerünk és ha a kupában sem, és nem jönnek az eredmények a ligában sem na akkor van baj! Hajrá fiúk! Visca el Barca!
Ronaldinho #10
Capitá del Barça

2007.02.22. 12:52:04

mademan írta:
Foolkiller írta:A KEDVES DIVAT BARCELONA SZURKOLOK HUZANAK A FA*ZBA a peszimista hozzáállásukal együtt.
én nem tartom magam divat szurkolónak, de már unom hogy minden olyan meccs után ahol kábrándítóan rosszul játszottunk és ezt valaki megírja, akkor jön egy arc és lecseszi!!!

de most öszintén...
dettó... ezt a divatszurkoló kifejezést kikérem magamnak!
Kép
Kép
Gyógyulj meg Samu! Gyógyulj meg Puyol!
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.22. 12:19:01

Tibi1982 írta:No para. Majd akkor elkezdhetünk félni, ha bl lapát, kupa lapát, bajnokság lapát.

VISCA EL BARCA.
Miért szerinted az használna ha másik csapattal állnánk fel? Lássátok át már ezt a dolgot!! Nem segít itt más felállás ezek a fiúk megnyertek mindent amit csak tudtak csapatszinten és nincs motiváció, lehet ez baromság de valami nem jó az tuti! Kivételek persze vannak mint messi meg puyol de ez már kevés jöjjenek az újak!
Lionel86
Jugador d'estrella

2007.02.22. 12:13:52

Nah ezt azért te sem gondoltad komolyan ugye? Melyik is volt az övé talán az elsö? Ne viccelj épp hogy ki tudta szedni az meg már nem az Q szegénysége hogy a védök nem értek oda és megint egy beívelésböl kaptuk a gólt! És azt ne feledd hány pontot hozott már nekünk úgyhogy gondold át ezt a dolgot?
zsoltman
Jugador d'estrella

2007.02.22. 12:11:42

A támadófocival mostmár nem lehet siker elérni lehet hogy még tavaly sikerült de a vb is megmutatta hogy a defenziv foci vezet eredményre!!!
A holandnak már be kéne látni hiába volt 4 évig sikeres ez a taktika egyszerűen kevés ember van a középpályán és ugy átrohannak rajtunk mint a picsa!!
a chelsea ellen idegenben is azért nyerhetünk mert edmilson és motta is szerepel két defenzivebb futbalista!!!!!!!!!
4-4-2!!!!!4
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.02.22. 12:11:40

No para. Majd akkor elkezdhetünk félni, ha bl lapát, kupa lapát, bajnokság lapát.

VISCA EL BARCA.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2007.02.22. 11:58:39

Komáim!
Lehet, hogy tökhülye vagyok ehhez a kérdéshez, de nem lehet, hogy
nekünk új játékrendszerre van szükségünk?
Az a séma, amivel kétszer bajnokok lettünk és egyszer behúztuk a
BL-t is, valószínűleg kifulladóban van és egyre többen kiismerik.
Bár gyönyörű volt látni a győzelmek sorát, amely a rendszer működését
mutatta, mostanra folyamatosan megfojtja az ellenfél és kegyetlenül
visszakontrázza.
Teszik ezt sokkal puritánabb eszközökkel, amíg mi rettenetesen
túlbonyolítjuk a játékot.
Lehet, hogy nem tetszene sem nekünk, sem pedig a Nou Camp népének,
de ha más módszer célravezetőbb, akkor azt kell feltenni a gyepre,
bármennyire is fáj.
Lehet, hogy a mai modern futball szépen lassan átgázol a Barca örömtől
duzzadó "futballmuzsikáján". Ideje lenne ezt észre venni, mert ha nem
sikerül, akkor lemaradunk!
Bárkivel/bárkikkel is, de szerintem lassan paradigmát kell váltani!
Kesereg ezen Krojf komátok.
Válasz küldése