Photoshopppppppppppozsimiki írta:De nagy voltRonnie röhögve mutogatta a felsőtestét,hát sok felesleg nem igen van
Mondtam,hogy ez hülyeség
Hogy vigyorgott közben
besz..ás
hát remélem is mert eddig úgy fest a dolog,hogy kiütnek minket mint petit a himlő ,és sajna egy kicsit tényleg hasonlítunk a jólakott Rockyra....de remélem újra eljön a mi időnk hamarosan és ha már a filmeknél tartunk egy ilyen hálivúdi happyendel kiegyeznék az év végén!mademan írta:kb. az történt a csapattal mint a ROCKY 3-ban rockyval!!!!Barcaboy08 írta:Sajnos ez a realitás!Valóban jól laktak a játékosok....köztük Ronnie is!De úgy látszik nem csak a sikerrel.......szembetünő látvány csak ez sajnos meglátszik a teljesítményén is!De remélem ha már idén nem is mert arra már nincs lehetőség ha tulságosan el kezdik terhelni,fogyasztani még rosszabb lesz!ehhez egy jó edzőtábor kell ami idén ugye elmaradt!Majd jövőre...remélem a régi lesz,és a csapat is vele együtt!
![]()
tudom hogy ez nem a legjobb hasonlat és sok mindent elárul a szerzőjéről de ha egyszer ez az igazság!!! idén kapunk egy nagy pofont aztán jövőre majd felszívják magukat és lesz "TIGRIS TEKINTET"
Szvsz semmi.Ádám02 írta:Helló mindenkinek!!!Azt szeretném megkérdezni hogy mi igaz abból amit a tegnapi mai lap irt hogy a milán és a barca megegyezett a Ronaldo-Kaká Ronaldinho cserében????Ennek van vakólami valóságalapja vagy csak azért találták ki hogy megvegyék az újságot???????
Igazad van, én is sokszor azzal vigasztalom magam hogy annál hogy Barcának nem megy sokkal nagyobb gonjai vannak az embereknek, nekem pedig mindenem megvan szerencsére. Természetesen nem a világ legnagyobb gonjának tekintem ezt a mostani helyzetet viszont amikor a Barca győzni tud az hatalmas örömöt jelent számomra és ez az öröm hiányzik az mostanába.HAnonymus írta:Bárcsak annyi lenne a világ legnagyobb gondja hogy a Dinnyének nem megy a játék...
kb. az történt a csapattal mint a ROCKY 3-ban rockyval!!!!Barcaboy08 írta:Sajnos ez a realitás!Valóban jól laktak a játékosok....köztük Ronnie is!De úgy látszik nem csak a sikerrel.......szembetünő látvány csak ez sajnos meglátszik a teljesítményén is!De remélem ha már idén nem is mert arra már nincs lehetőség ha tulságosan el kezdik terhelni,fogyasztani még rosszabb lesz!ehhez egy jó edzőtábor kell ami idén ugye elmaradt!Majd jövőre...remélem a régi lesz,és a csapat is vele együtt!
nem azt nézem teeeeeeeeeGame90 írta:Ha te azt nézedRoniee21 írta:észrevettem én h nagy a combja![]()
![]()
![]()
![]()
Meg az a régi kockás hasa...Ramosnak tuti, hogy kinntvolt a falán
jogos ez is!Enrique írta:3. ERŐRivaldo11 írta:Ronaldinho játékának a pazar technika mellett két fontos eleme van:
1.Robbanékonyság
2.Gyorsaság
Csak a Gattuso-féle lapattanós esetet idézném a tavalyi elődöntőben.
Ez a három dolog - a veleszületett zsenije mellett - teszi őt igazi nagy játékossá. Viszont ha ebből legalább egy hiányzik, máris nagyságrendekkel gyengébben tud csak játszani. Hát még ha a többi is...
S a [auto_cenzúra] formát csak magának köszönheti, más nem fog helyett edzeni, meghalni, megszakadni a pályán a csapatért...
3. ERŐRivaldo11 írta:Ronaldinho játékának a pazar technika mellett két fontos eleme van:
1.Robbanékonyság
2.Gyorsaság
hát igen... le is mentettem a képet veresség címmel...Vito írta: sokatmondó kép: