Bár én nagyon nem vagyok híve a nagy, hírtelen átalakításoknak, inkább a szép, lassú, megfontolt, de tudatos munkának (lásd: Barca 2003-2006). DE! A Barca lassan valóban megérik egy újabb vérátömlesztésre, sajnos. Én összeszedtem most csak úgy magamba egy-két dolgot, amit HA KELL, én meglépnék nyáron, íme:
- Rijkaard-ot imádom, de lejár lassan az ideje. Belefásul ebbe a 4-3-3-as taktikába, és nem lát ennél tovább sajnos, szóval talán elköszönnék tőle, és helyett egyértelműen HENK TEN CATE-t hoznám vissza, minden pénzt megadva neki!!! Ha őt nem, akkor RADOMIR ANTIC-ot!!!
- A csapat húzóembereit, akik még ha idén nem is nyújtottak olyan nagy teljesítményt (Egy páran azért igen!) mindenképpen megtartanám, csak keményebb kézzel kell őket edzeni, renben tartani... ŐK: Ronaldinho, Eto'o, Messi, Xavi, Iniesta, Valdes, Marquez, Puyol, Zambrotta
- Nos egy pár embertől azonnal elköszönnék, nem is magyarázom miért: Oleuger, Edmilson, Giuly, Ezquerro, Sylvinho, GIO
- Akitől nehezen, de megválnék, mert benne már nem igen hiszek: Deco
- Még egy év esély adnék Thuramnak és Bellettinek
- Akiket pedig mindenképpen megtartanék, ill. visszahívnék: Savola és Maxi Lopez
- És kiket hoznék? Nos én felhoznám a "B"-ből Dos Santos-t (előre, balra), leigazolnám a Chelsea-től Lampard-ot (Deco helyett), Xabi Alonso-t a Pool-ból (Edmilson helyett), és Daniel Alves-t a Sevilla-ból (GIO és Syl helyett).
ENNYI! Nem lenne ellenfelünk!!!