Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ámen...Rivaldo11 írta:Az legyen a legnagyobb bajunk,hogy elúszik a kupa.Egyébként korántsem biztos hogy így lesz,de ha mégis,nem halunk bele azt hiszem.
Eto'o csak pihenjen.A most előttünk álló meccsek sorsdöntőek lehetnek,nagyon kell oda Samu!
Nagyon,nagyon kösziLos Banditos írta:
A Sport2 adja 22:00-tól csúsztatva,egyébként 21:30-kor kezdődik a mérkőzés.
Jorquera,Oleguer,Puyol,Thuram,Zambrotta;Xavi,Iniesta,Deco;Messi-Gudjohns
en,Ronaldinho
A Sport2 adja 22:00-tól csúsztatva,egyébként 21:30-kor kezdődik a mérkőzés.Evilgrim írta:Nem tudjátok melyik adón lesz Zara-Barca?Mert most variáltak,hogy Sport1 vagy Sport2![]()
Ha választani kellene,akkor én is a bajnoki,és Bl rangadókra tartogatnám inkább a sikert! Nagyon nagy dolog lenne,ha minden fronton sikerülne megfelelő eredményeket elérni a következő hetekbenBarcaboy08 írta:Meglátjuk...ugyan rég nem nyertünk kupát, de gondolom mindenki kiegyezne ha inkább megütnénk a Seviát a hétvégén,és a Pool ellen is hoznánk valami hasonlót.....sok a HA.. de ezzel a kerettel szerintem képes lehet a Barca a továbbjutásra a La Romaredában!De én inkább a hétvégén és jövőhét kedden várok valami csodát....
ha jól tudom akkor sport 2Evilgrim írta:Nem tudjátok melyik adón lesz Zara-Barca?Mert most variáltak,hogy Sport1 vagy Sport2![]()
Nagyon jól látod.Melkor írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de az utóbbi időben szinte nézhetetlenek a Barca meccsek (meg a spanyol bajnokik nagy része...), szinte már túlzásba viszik a nagy védekezést, meg a szervezettséget, alig van gól, helyzet...![]()
Tegnap is nekünk volt kb 1,5 a zaragozának meg 2....jobb meccseken 10 perc alatt van ennyi!!
Lassan ott tartok, hogy szívesebben nézek meg egy angol bajnokit vagy akár egy német alsóházi rangadót, mert - ha jórészt csak egymás hibájából - ott legalább vannak nagy helyzetek, meg gólok. Mondom ezt annak ellenére, hogy nagyon szeretem a technikás focit!!
Valószinűleg azért, mert kihajtotta magát, és Frank ugy gondolta, h pihenjen. Attól függetlenül, h talán ő volt a legjobb, 1 meccsel ezelőtt tért vissza egy sérülésből. Másrészt pedig sztem a kupa nem olyan fontos Rijkaardnak..., illetve ha látta volna előre , h egyszerűen nem képes a csapat gólt rúgni a nagy mezőnyfölény és uralom ellenére, valószinűleg nem így cserél.lionel19 írta: Miért is ment le Zambrotta?
Miért is ment le Zambrotta?lionelmessi19 írta:Frászkarikás ménkűtcruyff írta:Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rijkaard ennél többet már nem tud tenni
Ne szidjátok már összevissza, tegnapi vereség egyáltalán nem rajta
mult.
Frászkarikás ménkűtcruyff írta:Ez az egész csapaté, Rijkaarddal az élen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()