Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit valóban flegmaság volt a vége, de szerintem elfogadható, az a kár, h nem volt középcsatár, ha lett volna, akkor azért többet támadtunk volna, de így is jó.grecki írta:Írtam, hogy tetszett az újítás, piros pont Rijkaardnak! De, a második félidei játékkal majdnem [auto_cenzúra]! Egy szögletből is meg lehetett volna az egyenlítés, akkor meg kiestünk volna, mint a pinty!lionelmessi19 írta:Mindig írjátok, h taktika, előregondolás meg miegymás mindig hiányzik.
Hát tessék, most okosan taktikusan lehozták a meccset.
Komolyan mondom, nektek soha semmi nem tetszik.
Írtam, hogy tetszett az újítás, piros pont Rijkaardnak! De, a második félidei játékkal majdnem elbasztuk! Egy szögletből is meg lehetett volna az egyenlítés, akkor meg kiestünk volna, mint a pinty!lionelmessi19 írta:Mindig írjátok, h taktika, előregondolás meg miegymás mindig hiányzik.
Hát tessék, most okosan taktikusan lehozták a meccset.
Komolyan mondom, nektek soha semmi nem tetszik.
Szerintem simán elindulunk...Boixos írta:GRATULÁLOK A CSAPATNAK!!!!
NAGYON SZÉP VOLT!!
remélem, elindultunk vissza, felfelé!
És szerinted minek szólt ez a teljesítmény???grecki írta:Most megint kezdjek el fikázódni??????????? Emberelőnyben vagyunk és beállunk védekezni???? Gudjohnsen a baloldalon, Ronnie pedig középen???? Minden labdát elszórt a második félidőben... Nagyon elégedetlen vagyok a második félidei produkcióval...
majd amikor ugyanígy végzünk az angolok ellen is, pontosabban, nekik nem kéne gólt rúgniuk, akkor minden okés lesz.grecki írta:Most megint kezdjek el fikázódni??????????? Emberelőnyben vagyunk és beállunk védekezni???? Gudjohnsen a baloldalon, Ronnie pedig középen???? Minden labdát elszórt a második félidőben... Nagyon elégedetlen vagyok a második félidei produkcióval...
remélem lecsapunk pár bunkó nagyképű zaragozait!!! a presas biztos kap majd rendesen amennyire szeretikReplay írta:MEGVAN!!!
Végre vmi sikerélmény.
Közben kitört a bunyó.