Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem kizárt, hogy felmegyek, 240 km, dehát Fradista lennék vagy mi.Krojf írta:Javasolom, hogy arra a népligeti visszavágóra mindenki menjen el azok
közül, akik ráérnek!
Ha jól tudom a Kiel költségvetése 4-szerese a VeszpréménekDrigo írta:dúsgazdag klubbokra
Igen én is ezért írtam, hogy nem egy súlycsoport, sajnos az anyagi feltételek merőben mások.
A Kiel tudtommal német...de ezt a mindenkit úgy értettem, hogy akik számítanak és ott vannak az élmezőnyben Ciduad, Kiel, Pamplona Barcelona Flensburg stb. ezek ellen semmi esély a kieséses szakaszban az elejére nagyon nehéz lenne odaérniozsimiki írta:Az meg enyhe túlzás,hogy mindenki halomra veri őket,ez főleg a spanyol dúsgazdag klubbokra igaz,de csak félig meddig
Mint embert nem ismerem Gyulát,de mint játékos azért nagyon jóDrigo írta:De - de sokkal jobbak azért nem ugyanazok a feltételek, meg amíg nálunk ilyen nagyképű Gál Gyulák játszanak(nem elég, hogy szinte minden nap látom, még a TV-ben is ő van) addig nem is lesz itt semmi meg a német bajnokság sokkal színvonalasabb.A Veszprém röhögve nyeri a bajnoki címeket, Európában meg "mindenki" röhögve veri őket halomraGame90 írta:Pedig sztem nem jobb csapat a Kiel
De - de sokkal jobbak azért nem ugyanazok a feltételek, meg amíg nálunk ilyen nagyképű Gál Gyulák játszanak(nem elég, hogy szinte minden nap látom, még a TV-ben is ő van) addig nem is lesz itt semmi meg a német bajnokság sokkal színvonalasabb.A Veszprém röhögve nyeri a bajnoki címeket, Európában meg "mindenki" röhögve veri őket halomraGame90 írta:Pedig sztem nem jobb csapat a Kiel
Aki teheti SZÚRKOLJON ma este nagyonGame90 írta:M2, 19:45 Kiel - Veszprém visszavágó. Hazai pályán hárommal nyertünk, nem tudom, hogy elég lesz-e![]()
ozsimiki írta:Uhhh!
Magyar férfi bajnokság:
Dunaferr-Pick Szeged
33-23![]()
![]()
Most én vagyok ennyire lemaradva,vagy mivan![]()
Azért ez számomra óriási meglepetés,mivel eddig a Dunaferr arra volt jó,hogy otthon rendesen megnehezítette a két nagy dolgát,vagy nagy meglepetésre 1-2 góllal esetleg nyert...de 10el
![]()
Mivan a Pick-el![]()
Vito
a Rescht nem bal?Game90 írta:Na utánanéztemRosszul tudjátok
![]()
Kehrmann: die Position Rechtsaußenvagyis jobbszélső. Csak nem vagyok hülye