Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Letöltesz egy képlopóprogramot, amihez nem kell pl. a Printscreen gomb. Aztán feltöltöd pl. a kepfeltoltes.hu-ra, és a direkt linket -közé rakva berakod ide.Evilgrim írta:Szerinted,hogy másoljam be ide:?:lacer írta:pfffffffffffff mekkora kifogás:D:D:D:D
Miért is?Evilgrim írta:GameAmint tudok szerzek egy új billenytűzetet.
GameGame90 írta:EvilgrimErre a 15 Valdes gólra sztem már mindenki kiváncsi
![]()
Találtam egy kis hibát a FifábanTevezt kiállították, de a félidőben és a meccs végén is mutatták mezben, ahogy a pályán sétál
15 gólt rúgtam!Game90 írta:A mi Valdesünkkel lőttél 15 gólt?Vagy csak 15 gólt kaptál?
Nem mindegy
Most a West Hammel kezdtem egy manager-t. Idáig mindig nagycsapatoknál voltam, most megpróbálom egy kisebbelTevezt eladtam 58 milláért
így most jól állok anyagilag. Megvettem A. Youngot, Sturridge-ot (Man City, tehetséges játékos), Adut, Valenciát, Djourout idáig
Tevez eladásából futotta rájuk. Most WP/Quaresma között vacilálok és egy jó csatár is kéne
Kösz...barca99 írta:Namármost...Először is aki Gazda/Host lesz, annak lehetőleg NE legyen routere, vagy iktassa ki a router belső tűzfalát (én sajnos nem tudom hogyan kell). Gondolom a Vindóz tűzfalánál is a kivételek között van a FIFA. Ezután mindketten elindítjátok a játékot. gép nevének tökmind1 mit írsz be, haverod nevének is mind1. Ezekután pl. Ő beírja a te IP címedet. Utánna megbeszélitek pl. msnen (de mIRCen jobb), hogy mikor mentek, és utána beléptek a Fifába. Te rákattintasz arra, hogy gazda, ő meg rákattint az IP címedre, úgy hogy az sárga (sárgásbarna) legyen, aztán pedig a kapcsolódás gombra. Remélem menni fog.
![]()
Ha esetleg routeres vagy írj, és én megpróbálom elmagyarázni a Hamachi program használatát.
A szolgáltatás díja 600HUF + Áfa
De sosem ér utól...el fuero írta:hálám üldözni fog
kösz
hálám üldözni fogbarca99 írta:Grafikai beállításoknál vedd a részletességet maximumra.el fuero írta:Nem tudom h kérdezték-e már, de h lehet megcsinálni h teltház legyen?
Grafikai beállításoknál vedd a részletességet maximumra.el fuero írta:Nem tudom h kérdezték-e már, de h lehet megcsinálni h teltház legyen?