2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
egy "hajtsá bazze" nem hiszem hogy elég lett volna!Captain írta: Egyetertek Drigoval, viszont abban erzem hibasnak Rijkaard-ot,h hagyta leulni a csapatot a vezetes utan. Vmit bekiabalhatott volna az oldalvonalrol..., de meg a szunetben 1-1-nel sem lett volna keson valtani a "rapihenunk a Pool-ra majdleszvalami alvofocin"!
Ebben van igazság, viszont én úgy érzem(na meg persze védem a saját iagazamCaptain írta:Vmit bekiabalhatott volna az oldalvonalrol..., de meg a szunetben 1-1-nel sem lett volna keson valtani a "rapihenunk a Pool-ra majdleszvalami alvofocin"!
nyáron a sevilla is játszott külföldön (kínában azt hiszem) és nekik valahogy mégis megy!Xavinho írta:Én azt nem vágom még,h ha már a játékosok is panaszkodnak a nyári meccsek miatt,akkor mi a francért kell megint egy zsúfolt nyarat csinálni????
Egyetertek Drigoval, viszont abban erzem hibasnak Rijkaard-ot,h hagyta leulni a csapatot a vezetes utan. Vmit bekiabalhatott volna az oldalvonalrol..., de meg a szunetben 1-1-nel sem lett volna keso valtani a "rapihenunk a Pool-ra majdleszvalami alvofocin"!Drigo írta:Én akkor is azt mondom, hogy ma Rijkaard nagyot húzott a csapattal arról nem tehetett, hogy ronni kihagyta a tizit addig minden tökéletes volt utána viszont.Me kellemesen csalódtam benne nagyot húzott ezzel a felálással.
Hát igen, és akkor mit csinálta téli felkészülés címszó alatt???Túráztak???Rivaldo11 írta:Biztos vagyok benne,hogy igaza van Edmilsonnak,és a normál alapozás elmaradását érezzük még mindig.
Ezek a pénzszerző utak nehogy addig fajuljanak, mint anno a realnál!Rivaldo11 írta:Biztos vagyok benne,hogy igaza van Edmilsonnak,és a normál alapozás elmaradását érezzük még mindig.Ez abszolút magyarázat az erélytelenségre(nem támadjuk kellően a labdás embert),a tanácstalanságra(nincs mozgás,ezáltal kevesebb a passzlehetőség),erőtlenségre,és arra,hogy sokszor hiányzik a lendület.És ezekből láttunk példákat a szezonban...Xavinho írta:Én azt nem vágom még,h ha már a játékosok is panaszkodnak a nyári meccsek miatt,akkor mi a francért kell megint egy zsúfolt nyarat csinálni????
Biztos vagyok benne,hogy igaza van Edmilsonnak,és a normál alapozás elmaradását érezzük még mindig.Ez abszolút magyarázat az erélytelenségre(nem támadjuk kellően a labdás embert),a tanácstalanságra(nincs mozgás,ezáltal kevesebb a passzlehetőség),erőtlenségre,és arra,hogy sokszor hiányzik a lendület.És ezekből láttunk példákat a szezonban...Xavinho írta:Én azt nem vágom még,h ha már a játékosok is panaszkodnak a nyári meccsek miatt,akkor mi a francért kell megint egy zsúfolt nyarat csinálni????
Egy ilyen meccs után belefér:SDrigo írta:Meg lehet, hogy Fils is nem?lionelmessi19 írta: Samu, és Eto'o is....De gonosz vagyok
Bocsi
Meg lehet, hogy Fils is nem?lionelmessi19 írta: Samu, és Eto'o is....
lionelmessi19 írta:Szerintem ha megoldható lesz, akkor a pool ellen már kezdő lesz Samu, és Eto'o is.
Akkor nálad is a pont.mademan írta:én is ezt mondtam csak alpári stílusban és szétdarabolva!!!Drigo írta:Enrique-nél a pont.Jó látni, hogy vannak még normális emberek.
Én is ezt szajkóztam végig, jó mondjuk néhányat kifelejtettem, meg Presast jónak értékeltem nem közepesnek...mademan írta:én is ezt mondtam csak alpári stílusban és szétdarabolva!!!
én is ezt mondtam csak alpári stílusban és szétdarabolva!!!Drigo írta:Enrique-nél a pont.Jó látni, hogy vannak még normális emberek.
Látod ez a baj, hogy nincs helyette jobblionelmessi19 írta: Igaz ez is, de azért nyáron padra, és vki a helyére. Jelen pill nincs jobb alternatíván arra a posztra.
Viszont aki még nagyon gyenge volt, és senki nem szólt róla: az Gio!!!
Se támadás, se védekezés. Minden helyzet az ő oldaláról jött, azért mert egyszerűen nem mer kimenni a támadóra, mert ha otthagyják, akkor már nem ér vissza. így már nem szabadna játszatni őt.
de tehetné ezt mondjuk egy másik csapatban! vagy csinálhatná úgy ahogy tavaly, akkor nem lenne vele bajom...lionel19 írta: igen, nem is egy...
Giuly,Gio,Edmilson sztem rosszabbak
és ő próbál legtöbbet tenni a csapatáért a hazájáért az elétéért! Katalóniáért és a Barcelonáért!
igen, nem is egy...Game90 írta:Mademan![]()
Oleguert nem kell szidniVan nála rosszabb is nálunk (sajnos)
![]()
Szerintem nem kell tőlük megijedni, most már csak azért is menni kell előre. Ésszel, de határozottan.Krojf írta:Komáim!
Azért a hétvégén a Barca gólképes volt a maga rangadóján ellentétben
a 'Poollal.
Bár lehet, hogy ez nem jelent semmit, de attól még biztató lehet.
Apropó: ki látta a "Pool-Manchestert?
Milyennek láttátok a 'Pool játékát?
Tele kell legyen a gatyesz, vagy annyira nincs nagy gáz?
Kérdi érdeklődve Tőletek Krojf komátok.
Igaz ez is, de azért nyáron padra, és vki a helyére. Jelen pill nincs jobb alternatíván arra a posztra.Game90 írta:Mademan![]()
Oleguert nem kell szidniVan nála rosszabb is nálunk (sajnos)
![]()
Ja és miatta pattant meg Ronaldinhon is a labda ő lökte félre nem?Az elsőnél meg éppen segíteni próbált mert a "ruszki srác" egy mozdulattal hat felé küldte az öt tagó védősorunkat(hú micsoda matekJungleeboy írta:Mind a két gólban benne volt! Az elsőnél lemaradt a ruszki srácról a másodiknál meg ő miatta lett szabadrúgás!