mademan írta:kár, pedig én jókat röhögtem rajta!!! kíváncsi voltam hogy még mit hoz kia a családból! nem azt írta hogy a szülei a szomszédos villába vannak 1 másik városban??? akkor meg hogy verte meg a fatert!
persze tudom hogy kamuzik de ebből azért megnézném hogy mászik ki
Már lehiggadtam úgy ahogy...,
a meccsről: illett volna nyerni, de mostanában nyert helyzetből veszítjuk el a meccset, és ez a meccs kísértiesen hasonlított a poll ellenire...
a piros lapokról csak annyit hogy egyátalán nem vágom hogy giulyés zambi miért is kaptak, a sevillai oldalről pedig megadtható a 11es de a kiállítás ott is túlzott volt sztem...
a gólok szépek voltak egytől egyig csaka mutatott játékkal nem vok megelégedve, meg rejkárd edzői politikájával...
a védelmet valóvan erősíteni kellene és néhány játékostól is el kéne köszönni...
rá pillantottam a tabellára és a hátra levő meccsekre és én úgy látom hogy jelen illanatban még semmi sincs veszve... ha a madridtól is kikapunk (jó lenne ha nem) akkor is még bármi megtörténhet, hisz utána jönnek a nagy rangadók és velük együtt (remélhetőleg) a körbeverés, mekünk meg csak annyi lenne a dolgunk hogy hozzuk a kötelezőt...
tudom a kötelező győzelem néha nehezebben jön össze, de reméljük hogy a védelem valahogy össze lesz állítva...
marqueznek nem kellett volna spanyol államplgárságot adni, mert azóta el van száll va magától, más okot nem látok rá a rossz teljesítményére...
Szerda poll ellen sztem 3-4-3-as felállásban leszünk és rohamozni fogunk eto'oval messivel és dinhoval az élen...
a madrid elleni mecs kimenetele nagyba befolyásolhatja hétközi bl találkozók, hisz a Barcán kényszer van a győzelemre, s ha nem sikerül akkor akár kedvtelenül is játszhatnak beckhamék ellen...
de még az is lehet hogy egy igazán sz@r meccs lessz két kedvtelen csapattal, mert a margit sem mehet majd biztosra Münchenben...
vagy épp ellenkezőleg....
nagyon hiányzik Henk Rejkárd mellől...
röviden ennyi, én most lépek az offolásért bocsi (igazából azt se tom hogy mi az), de majd kíváncsi leszek a meccs utáni nyilatkozatokra...
11. éve Barca-drukker vagyok.....