Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek! Engem már kissé kezd idegesíteni, hogy állandóan elkapják őket, és természestesen mindent megúsznak. Na meg ezek az összevissza csavarok, ki kivel mikor van, szerintem is nyugodtan vége lehetne...Enrique írta:Szerintem teljesen más a kettő...
A 24-et nem ismerem elég jól, de szerintme a PB-ből már nem lehet még egy réteg bőrt lehúzni... Megszöktek, megmenekültek(?), ennyivel véget kell érjen. De majd kiderül, lehet nem lesz igazam és még jobb lesz a következő évad. Bár kétlem.
Remélem ez igaz lesz a PB-re is! Mert eddig szenzációs számomra az első,és a második évad isPerrero írta:24ből se néztem volna ki 6ot, mégis mind1ik k.rva jóEnrique írta:Áhhhh, minek a 3. évad??
Teljesen marhaság, le kell zárni, mert kumma jó, egyedi, varázslatos volt, és a folytatással csak ez a hangulat veszne el. Teljesen feleslegesnek, értelmetlennek tartom a leendő 3. évadot. Miről szólna már???
Láttuk,láttuk és meglepődtem h egész jó,sőt életszagú ami miatt külön "jó"(sajnos v nem sajnos)!Krojf írta:Komáim!
Továbbra is várom az Oscar-díj-reflexiókat, de ehhez még megkérdezem,
hogy láttátok-e már a "Véres gyémánt" című új di Caprio-filmet, és ha
igen, akkor hogyan reflektáltok rá?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Kössz az infótMardel írta:Már van felirat!ozsimiki írta: Én is így vagyok veleMa lesz a 18.részhez felirat,ma jó nap lesz,Heroes,Szökés,este meg A MECCS
Most fejeztem be...uhhh a Vége!
! És most 5hét szünet!
![]()
![]()
Most én is a PB feliratot várom!
Már van felirat!ozsimiki írta: Én is így vagyok veleMa lesz a 18.részhez felirat,ma jó nap lesz,Heroes,Szökés,este meg A MECCS
Bocsi,úgy értem,hogy mivel én az Amerikai részeket követem,és tegnap le is szedtem a legújjabb részt (18.at) azt fogom megnézni ma felirattal,mivel mára lesz felirat...Szökéssel is így vagyok...Vito írta:heroes hol lesz?ozsimiki írta:ma jó nap lesz,Heroes,Szökés,este meg A MECCS
Én is így vagyok veleMardel írta:Nagyon nem jött be a szinkron, főleg Peter-é, 15percet bírtam, uh maradok az eredetinél inkább!Sharkinho írta:Nézte valaki tegnap a Heroes-t ( Hősök )Vélemények
![]()
Sztem meglepően jó volt...
Sztem hatalamas filmKrojf írta:Komáim!
Továbbra is várom az Oscar-díj-reflexiókat, de ehhez még megkérdezem,
hogy láttátok-e már a "Véres gyémánt" című új di Caprio-filmet, és ha
igen, akkor hogyan reflektáltok rá?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Nagyon nem jött be a szinkron, főleg Peter-é, 15percet bírtam, uh maradok az eredetinél inkább!Sharkinho írta:Nézte valaki tegnap a Heroes-t ( Hősök )Vélemények
![]()
Sztem meglepően jó volt...
A rosszfiú vagy agyakat eszik,mindenesetre nem tudni mit csinál velük,a lényeg,hogy ezáltal elveszi mások képességét,mert olyanokat támad meg,akik szintén különlegesekSlither írta:Az Oscar-díj átadáson csak Will Smithnek drukkoltam, a többi nem igazán érdekelt. (a Fauna Labirintusa megérdemelten nyerte a kategóriáit)
Más: Ez a Hősök (Heroes) sorozat egész jőnak tűnik. Vki megmondaná, hogy a rosszfiú téleg agyakat eszik?