2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel értek egyet. Sajnos...Én sem hiszek már semmiben, ez nem feladás kérdése, ez realizmus. Barca meccsek után mostanába elég elkeserítően telnek a napjaim, ezért szerintem nekem is az tenne a legjobbat ha kihagynám a meccseket. De ezt nem tudom megtenni, egyzsreűen nem tudok annak tudatában vmi mást csinálni hogy a kedvenc csapatom játszik, és szenved. A legborzasztóbb érzés ilyenkor sokszor az hogy én semmit sem tudok tenni.FCB_gábor írta:Irigylem az optimizmusotokat. Lehet a játékosok is hasonlóan állnak a dolgokhoz és azt gondolják a Sevilla nem ellenfél, megnyerjük a bajnokságot. Viszont lehetünk mi akármilyen jó csapat és jöhet akármilyen formajavulás, már nem a saját kezünkben a sorsunk. A Sevilla előttünk van 1 ponttal és már nem csak rajtunk múlik elsők leszünk e újra. Év eleje óta hajtjátok, hogy elfognak fáradni, nem kell velük számolni erre tessék már előttünk is vannak.
Nem tudom miből gondoljátok, hogy visszaelőzzük őket. Eddig is több pontot szereztek, mint mi, akkor miért ne tudnának több pontot szerezni a hátralévő mérkőzéseken is?
Én személy szerint már nem hiszek benne, hogy nyerünk idén még valamit. Mindig van 1-2 reményt keltő mérkőzés amikor újtra elhiszem fut a szekér, de aztán rögtön jön is a kiábrándtó produkció.
Azt hiszem hosszú évek után én most kihagyom az elkövetkező pár mérkőzést, mert bár régebben is játszottunk gyengén, de valamiért(talán elkényesztetett a csapat) most hatalamas fájdalommal telnek a napjaim ilyen mérkőzések után és már nem birom elviselni.
Sok szerencsét a következő mérkőzésekre a Csapatnak! Forca Barca!
A livescore és a globalscore is a 2 lapot adott megint,de ha tényleg akkor szerintem Rijkaardnak vagy valamelyik játékosnak feltünt volna az eset.Balika Gaucho írta:nekem is úgy tűnt , mikor aprították magukat Messivel meg Iniestával sztem akkor már kapott egyet , de úgy látszik a vébén vagyunk megint.....
nekem is úgy tűnt , mikor aprították magukat Messivel meg Iniestával sztem akkor már kapott egyet , de úgy látszik a vébén vagyunk megint.....Los Banditos írta:Egyébként Daniel Alves a a 62. percben nem a második sárgalapját kapta?Mert nekem nagyon úgy tűnt...