Jól emlékszel! De nem csak te,és nem csak az eurobarcán volt ez hír!De sajnos az úgy szólt HA!megveszik Saviolát akkor ......de mint tudjuk,ez nem történt meg és így Dani Alves sem jött!amit én spec sajnálok!sasi1 írta:Csak én emlékszem arra, hogy volt itt az eurobarcán egy cikk kb 2 éve, mikor Saviola elment kölcsönbe a Sevillához, amiben többekközött az is levolt írva, hogy valamilyen opciós jogot szereztünk Alvesre?????
Emlékszik erre valaki rajtam kívül???????
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=135568&
Sajnos nagyon úgy fest egyenlőre, hogy nálunk köt ki![]()
Barça Igazolások 2007-08
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Szerintem is nagyon jó focista Lahm, de nekünk elsősorban jobb oldalra kéne bekk, mivel látjuk, hogy Zambrotta a bal oldalon jól érzi magát. Meg nekem Lahm-mal is egy kicsit az a bajom, mint Zambrottával... lehet, hogy én vagyok begyepesedve, de nekem balszélsőnek elsősorban bal lábas ember kéne...LG írta:Lahmra csak én szavaztam? Pedig messze a legjobb a felsoroltak közül.

Lahmra csak én szavaztam? Pedig messze a legjobb a felsoroltak közül.
-
- Llegenda del Barça
de mondja már meg valaki, hogy mit látnak ebben az albélában???aky01 írta:Albelda _ ügy , amúgy én is mást várok erre a posztra![]()
egy favágó hentes. minden második meccsen eltiltják, alattomos és kemény.
ilyen zsugás a Barcában?

- aky01
- Jugador d'estrella
Albelda _ ügy , amúgy én is mást várok erre a posztra

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Sinama-Pongolle (a csatártársa) jobb képességű szerintem.. Atletico ellen egész jó volt... és a padot simán bírná... és mondta is hogy nagyobb spanyol csapatban akar jáccaniRivaldo11 írta:Már több alkalommal figyeltem a Recrében ezt az Uche gyereket!Nem fél senkitől,technikailag is nagyon ott van...sok van benne!
l
Kolumbusz Kristóf, eredeti nevén Christoforo Colombo...lionelmessi19 írta: Lehet, nem is ez volt az eredeti neve?![]()
![]()
igy azért Olaszosabb nem?

Csak én emlékszem arra, hogy volt itt az eurobarcán egy cikk kb 2 éve, mikor Saviola elment kölcsönbe a Sevillához, amiben többekközött az is levolt írva, hogy valamilyen opciós jogot szereztünk Alvesre?????
Sajnos nagyon úgy fest egyenlőre, hogy nálunk köt ki

Sajnos nagyon úgy fest egyenlőre, hogy nálunk köt ki

- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Háát egyre közeledünk Albeldához....annyira nem örülnék a hentesnek!Pedig a jelek szerint nem hosszabbítja meg a szerződését.... 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Összegzésül tehát:Nyugodtan lehet Columbusra hivatkozni,ha nem eu-st szerződtetünk...lionelmessi19 írta:
És tényleg.
Valladolidos cucc onnan jön, h ott halt meg.
Viszont Spanyol állampolgár volt, szóval útlevél igényléskor rendben van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
És tényleg.Enrique írta:Na ha már így belementünk és a félreértések elkerülése végett...
Kolumbusz Kristóf (Christopher Columbus), Genovában született 1451-ben, ami tudtommal Olaszországban van. A többi nem lényeg, és tényleg nem ide tartozik...
(Game, nem tudom honnan szedted ezt a Valladolidos cuccot...)

Valladolidos cucc onnan jön, h ott halt meg.
Viszont Spanyol állampolgár volt, szóval útlevél igényléskor rendben van.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90

Born c. 1451
Genoa?, Italy
Died May 20, 1506
Valladolid, Spain
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Na ha már így belementünk és a félreértések elkerülése végett...
Kolumbusz Kristóf (Christopher Columbus), Genovában született 1451-ben, ami tudtommal Olaszországban van. A többi nem lényeg, és tényleg nem ide tartozik...
(Game, nem tudom honnan szedted ezt a Valladolidos cuccot...
)
(Game, nem tudom honnan szedted ezt a Valladolidos cuccot...

- Andris
- Adminisztrátor
Akkor jöhet akárhány dél-amerikai tehetség, elférnekGame90 írta:OFF:
És a nagy kérdés megválaszolásaColombus spanyol volt (Valladolidban született)

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
OFF:
És a nagy kérdés megválaszolása
Colombus spanyol volt (Valladolidban született) 
És a nagy kérdés megválaszolása

- Andris
- Adminisztrátor
Ez súlyos probléma. De Sajnos lehet, h igazad lesz. Imádkozom, hogy ne így legyen, és minél hamarab küldjük el.Game90 írta:Nem tudom, hogy ki viselné el az állandó padozást Eto'o mögött. Nehéz választás. De sztem Guddyt nem fogjuk eladni egy év után, szóval sztem ő lesz a csere-középcsatárlionelmessi19 írta:Na szóval , az az igazi befejező csatár viszont nem tom ki lehetne. Erre kíváncsi vagyok, ki kit tartana reális, mégis megfelelő embernek ide? (csere-középcsatár)
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Lehet, hogy egy kifutó félben lévő klasszist kéne igazolni, akkor Krikic is jöhetne majd, és az illető is könnyebben jönne padozni, ha már nem fiatal.Rivaldo11 írta:Már több alkalommal figyeltem a Recrében ezt az Uche gyereket!Nem fél senkitől,technikailag is nagyon ott van...sok van benne!
Bár lassan lassan már "csinálni kell a helyet"Krkicnek is,úgyhogy hosszútávú szerződést ne kössünk...l

- József Attila
- József Attila
-
- aka Game90
Nem tudom, hogy ki viselné el az állandó padozást Eto'o mögött. Nehéz választás. De sztem Guddyt nem fogjuk eladni egy év után, szóval sztem ő lesz a csere-középcsatárlionelmessi19 írta:Na szóval , az az igazi befejező csatár viszont nem tom ki lehetne. Erre kíváncsi vagyok, ki kit tartana reális, mégis megfelelő embernek ide? (csere-középcsatár)

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Már több alkalommal figyeltem a Recrében ezt az Uche gyereket!Nem fél senkitől,technikailag is nagyon ott van...sok van benne!
Bár lassan lassan már "csinálni kell a helyet"Krkicnek is,úgyhogy hosszútávú szerződést ne kössünk...l
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Andris
- Adminisztrátor
Má nem tom, azt tudom csak h kumma sokat spanyol honban élt, és spanyol szinekben, spanyol kasszából fedezett fel mindent...az lehet, h olaszországból származott.Enrique írta:Ő olasz volt tudtommal.lionelmessi19 írta:Colombus....![]()
Bár Colombus nem hangzik olaszosan. Lehet, nem is ez volt az eredeti neve?

Na ennyit az OFF-ról

- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Még nem véglegesítek, mert nyárig ráérek vele, de leigazolnám Miguelt, a jobb oldalra, szerintem nagyon tudna játszani Messivel, és védekezésben is remek képességű.
Vkp-nek nem is tudom, szerintem Xabi Alonso vkp, és akkor ő kéne, bár sokak szerint ez nem az ő posztja. Még is én úgy látom, a poolban ő labdaszerző kp., ha darálni kell, ott lenne Marquez, ha meg inkább labdát szerezni, és megtartani, és jól továbbítani, akkor meg ő.
és csatárból én kettőt is igazolnék, egyik talán nagyobbacska lenne: Quaresma vagy C. Ronaldo, a másik pedig egy igazi, vérbeli befejező csatár. Guddyt, Ezqut, és még Saviolát is elküldeném. Utóbbit én kevésnek tartom ahhoz, hogy a jövő évre tervezett nagy csapatnak tagja legyen, másrész kb. 5 percet játszhatna, mert lenne egy bomba cserénk csatársorra, aki(ke)t már föntebb írtam, másrészt meg Dos Santos is ott üldögélne...
Na szóval , az az igazi befejező csatár viszont nem tom ki lehetne. Erre kíváncsi vagyok, ki kit tartana reális, mégis megfelelő embernek ide? (csere-középcsatár)
Vkp-nek nem is tudom, szerintem Xabi Alonso vkp, és akkor ő kéne, bár sokak szerint ez nem az ő posztja. Még is én úgy látom, a poolban ő labdaszerző kp., ha darálni kell, ott lenne Marquez, ha meg inkább labdát szerezni, és megtartani, és jól továbbítani, akkor meg ő.
és csatárból én kettőt is igazolnék, egyik talán nagyobbacska lenne: Quaresma vagy C. Ronaldo, a másik pedig egy igazi, vérbeli befejező csatár. Guddyt, Ezqut, és még Saviolát is elküldeném. Utóbbit én kevésnek tartom ahhoz, hogy a jövő évre tervezett nagy csapatnak tagja legyen, másrész kb. 5 percet játszhatna, mert lenne egy bomba cserénk csatársorra, aki(ke)t már föntebb írtam, másrészt meg Dos Santos is ott üldögélne...
Na szóval , az az igazi befejező csatár viszont nem tom ki lehetne. Erre kíváncsi vagyok, ki kit tartana reális, mégis megfelelő embernek ide? (csere-középcsatár)
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem hinném hogy még 1 akkora patkányt fel lehet lelni Braziliában.Game90 írta:Farkas Norbika mondta, hogy D. Alvest 1millió euróért vette a Sevilla. Miért nem nézünk szét mi is Braziliában
?
Elismerem a tudását,csak hát...Ilyen ember nem kell!
Rivaldo-A Legnagyobb.