Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Slither írta:Még erősen gondolkozom rajta. Tökre elfelejtettem hogy szombaton suli.Game90 írta: Sajnos nem![]()
Szombaton megyek a Kerepesi temetőbeTanítási nap lesz szombaton, de mi oda megyünk majd
Aztán nem megyek a koncertre, mert nem tudnék felkelni
![]()
![]()
Slither, te mész?
Engem az érdekelne,amikor meccse elején Hajdú B. már javában beszélt,még vártuk a csapatokat és akkor valami indúló félét játszottak,közvetlenül a Bl nótája előtt....(persze lehet ez volt a szünetben is,nemtom akkor nem figyeltem)barca99 írta:Nem tudom, de engem is érdekel.
Még erősen gondolkozom rajta. Tökre elfelejtettem hogy szombaton suli.Game90 írta:Sajnos nemSlither írta:Megy vki a pénteki Method Man & Redman koncertre?![]()
Szombaton megyek a Kerepesi temetőbeTanítási nap lesz szombaton, de mi oda megyünk majd
Aztán nem megyek a koncertre, mert nem tudnék felkelni
![]()
![]()
Slither, te mész?
Lehetett választani. Első lehetőség az volt, hogy benntmaradsz a suliban fél 2-ig és ilyen versenyfeladatokon veszel résztbarca99 írta:Off: Game, tanítási napon ti minek temetőbe mentek?![]()
Sajnos nemSlither írta:Megy vki a pénteki Method Man & Redman koncertre?
Valakiozsimiki írta:Sziasztok!
Érdekelne annak a számnak a címe,előadója ami a Sport1,2 Euro2008as beharangozóján szól....
Ezer köszönet,aki megfejti ezeket![]()
Bocsi, de akkor sem értem...Los Banditos írta:Gondolom a 2007-es változat,mart van belöle egy pár![]()
Gondolom a 2007-es változat,mart van belöle egy párbarca99 írta:Mit jelent itt a 2007? A reklámra utal? Mert Israel Kamakawiwo 1997-ben halt meg, ebből következtetem, hogy a szám korábbi.Enrique írta:Israel Kamakawiwo ole : Somewhere Over The Rainbow (2007)
Egyébként nekem is tetszik a szám, meg az előadót is sajnálom, hogy csak 37 évet élt...
Mit jelent itt a 2007? A reklámra utal? Mert Israel Kamakawiwo 1997-ben halt meg, ebből következtetem, hogy a szám korábbi.Enrique írta:Israel Kamakawiwo ole : Somewhere Over The Rainbow (2007)
most lehet, hogy bunkó leszek.Enrique írta:Israel Kamakawiwo ole : Somewhere Over The Rainbow (2007)
(reklamadatbazis.hu)
Nemreg sikerult megfejtenem a sajat rejtvenyem..Captain írta:Egy kis segitseg kene, eleg bena keresem van
Lattam egy szamot a cool-on nemreg es nagyon tetszett, de nem tudom, se a szam, se az eloado cimet (nem irtak ki a vegen)..., ez igy nehez lesz gondolom...De azert remelem, ha kicsit korbeirom a klippet es a szamot rajon vki, aki ismeri...
Eloszor is egy feka csaj enekli (kellemes, mely bugo hangja van), inkabb blues-os, jazzes a szam es lassu (nem romantikus, inkabb unott, laza a hangulata). A jellemzo kep,h egy feherre csempezett lepukkantabb helysegben ul a csaj es korulotte a zenekar..., "you never gona make me crazy", mintha lenne ilyen szoveg is a szamban.
Nem ulok sokat a tv elott igy eleg kicsi az esely,h legkozelebb, pont akkor fogok, mikor veletlen ezt a szamot jatszak... Ugyhogy, ha vki megfejtene a rejtvenyem, egy esetleges kozos meccsnezesen, v. talalkozon egy sorre a vendegem!