Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel csak nem azt akarod mondani, h Ibra nagyobb játékosZsolti írta:Hát ahhoz képest,hogy mekkora legenda..bementünk kb két hete Stockholmban egy sportboltba...csak zlatanos mezeket láttam,larssonosat meg egy dekát sem,pedig nem egyet-nem kettőt néztem meg..vagy zlatan volt a hátára írva,vagy semmi...
Szerintem nem! Mindenki emlékezni fog rá!!!Evilgrim írta:Sajnos,ő is elfog tűnni a foci erdejében.
Pedig hihetlen játékos.
Megérdemelné ha a legenda lenne.
Az is lesz! (Svédországban biztosan)Evilgrim írta:Sajnos,ő is elfog tűnni a foci erdejében.
Pedig hihetlen játékos.
Megérdemelné ha a legenda lenne.
De Saha sérült volt.Barcaforever írta:Én azt nem értem, h miért ő játszik Saha helyén?Lemaradtam vmiről?Mert sztem Saha nem volt sérült és óriási formában játszott végre.
Én nem helyeslem, h Henke játszik helyette....
Hát én se véletlenül írtam be! Szerintem is furcsa ez az egész,ennyire nem kellene puncsolnia...de igazatok van,nem történik semmi sem,ez nem befolyásolja,hogy rengeteget tett a Barcáért!lionelmessi19 írta:Egyébként igaz, nincs semmi.
De majdnem hogy kizártnak tartom, h Henke azt gondolná valójában, h Rooney nagyobb tehetség, mint Messi.
és mivan akkor ha larsson u véli h rooney jobb és tehetségesebb mint ronnie vagy messi? semmi...lionelmessi19 írta:Szerintem ez az a Larson, amelyik kapar az ottmaradásért.ozsimiki írta:Tottenham-M.U. meccsen mondta a riporter,hogy Larsson azt nyilatkozta,hogy Ronneynal jobb,tehetségesebb játékost még sose látott![]()
![]()
![]()
most ez az a Larsson,aki Messivel,Ronaldinho-val edzett,focizott együtt![]()
Bár nem értem, hogy miért. Furcsa.
Szerintem ez az a Larson, amelyik kapar az ottmaradásért.ozsimiki írta:Tottenham-M.U. meccsen mondta a riporter,hogy Larsson azt nyilatkozta,hogy Ronneynal jobb,tehetségesebb játékost még sose látott![]()
![]()
![]()
most ez az a Larsson,aki Messivel,Ronaldinho-val edzett,focizott együtt![]()
És Ronnie nem trükközik az edzésenlionelmessi19 írta:http://youtube.com/watch?v=OeNT-mvl7zg