En másnam megrendeztem a vigyorgo rinyálosokat!Boixos írta:azon a meccsen már rúgdosni sem volt kedvem...Szakacs írta:az jo en a multkor a szamitogep oldalat rugtam be(a villareal meccsen)

En másnam megrendeztem a vigyorgo rinyálosokat!Boixos írta:azon a meccsen már rúgdosni sem volt kedvem...Szakacs írta:az jo en a multkor a szamitogep oldalat rugtam be(a villareal meccsen)
ja,az alaplapom amugy garanciás volt...csak kicsit furi volt bemagyarázni a Boltosbácsinak,hogy magától ment tönkre...Rapika írta:Én maradok a káromkodásnál!![]()
Azzal nem ártok magamnak anyagilag!
Arra értettem, h nehogy véletlenul kijojjon a formájábol.Rapika írta:Eto'o nem is rossz,csak Roni...
Na mind1! Az a lényeg, h mindketto jo legyen!Rapika írta:De most,h középen volt,Eto'o sokszor volt a szélen,a helyén!Zsolti írta:Ja,bár már tavaj tavasszal is kint volt szélen,és naon küldte.LG írta: Sztem kozépen a legjobb.
És inkább Eto'o-nak kellene középen lennie!
Ez a húzás sztem taktikai volt Rijkaardnak,így akarta megzavarni 1 kicsit a Sociedadot!
De most,h középen volt,Eto'o sokszor volt a szélen,a helyén!Zsolti írta:Ja,bár már tavaj tavasszal is kint volt szélen,és naon küldte.LG írta:Sztem kozépen a legjobb.Zsolti írta:Mondjuk amugy sincs valami kötött posztja...de inkább kimegy szélre..
Ja,bár már tavaj tavasszal is kint volt szélen,és naon küldte.LG írta:Sztem kozépen a legjobb.Zsolti írta:Mondjuk amugy sincs valami kötött posztja...de inkább kimegy szélre..HAnonymus írta:Betolták középre, több tere volt és szerintem is jobban kente... Többet kéne itt játszatni.
Sztem kozépen a legjobb.Zsolti írta:Mondjuk amugy sincs valami kötött posztja...de inkább kimegy szélre..HAnonymus írta:Betolták középre, több tere volt és szerintem is jobban kente... Többet kéne itt játszatni.