itt sokan tudjátok, hogy Rijkaard mellett eddig maximálisan kiálltam, de most elérkezett az ideje, hogy új edző után nézzen a főnökség.
nem arról van szó, hogy Benitez tegnap megverte, hanem egész egyszerűen porrá zúzta, megsemmisítette Frank-et.
a 3-4-3 nagyon veszélyes felállás, mert taktikailag könnyű megölni, Frank mégis bevállalta.
le merem fogadni, hogy két "wing"-gel (szélső futóval) sokkal könnyebben megbontható lett volna a pool. lehetett volna változtatni, akár 20 perc után is, mert láthatta mindenki, hogy nem bírjuk felvinni a lasztit, de Frank nem tette. ki vigye fel a 4 középső védő közül???
a cseréi -nekem is meglepetés- de végülis beváltak.
és nyertünk is az Anfield-en.
de hogy nyertünk? ilyen szintű tanácstalanságot hosszú évek óta nem láttam a csapattól.
és hány rangadót nyertünk idén?
lehet, hogy nem volt alapozás, de a lényeg, hogy 2, kettő(!) rangadót nyert idén a Barca. az semmi. nulla.
egy taktikát (vagy ő, vagy HTC) nagyon tudott, profi volt benne, de azóta semmi változtatás.
aztán persze megkérdezhetem azt is, hogy minek kell még történnie, hogy az a nyomorult Ole elkerüljön a Nou Camp környékéről. mit csesszen még el? hány labdát adjon még el? ha védőt cserélt tegnap, akkor az miért Thuram volt? mi a francot tud adni Franknek Ole, hogy ő állandóan játszik?
emellett lehet, sőt biztos, hogy nem küldik el Frank-et, hacsak el nem cseszi a ligát is, de egyértelmű, hogy nem tud megújulni.