2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha jól tudom, általában Reina a 2. számú kapus a válogatotbanbarca99 írta:De hogy még 2. számú kapusként sincs ott a válogatottban? Mivel tud többet a 37 éves Canizares?
Te nem vagy normális!Valdes ugyanúgy ember mint én,te meg még sorolhatnám!És igenis vannak hibái.Ha te majd 100%osan tökéletes leszel akkor majd fikázhatod!De Jorquera oly kevés meccs alatt is bakizott már 1 csomót pl.:mikor rosszul állította föl a sorfalat szabadrúgásnál...petomi írta:Na... a nagy victorkatok megint osszehozott 1 kapufat a tobbi loves elol még elugrani sem tudott.... lassan rajohetnenek a vezetok hogy kerul amibe kerul de KELL 1 kapus mert nalunk sajna csak portas van, nemtudom miert tartjak egyesek jo kapusnak valdez-t de az utobbi meccsein pool, sevilla remelem madrid ellen jorquera jaccik!!!!!!!!!!!!
1: a többség nem szidja (én sem),és pont védi őt az 1-2 kivételtől aki nem lát a szemétől....fcbarcelonazsombi írta:Fű milyen idegesitő, hogy mindenki VV szidja. Mindenki aszt mondja, hogy nem Barca szintű játékos. Ebbe a szezonba ő az egyik kevés játékosok közé tartozik aki nem okoz csalodást
Bercy, nálad a pont:D:D:D:DBercy írta:Mi? Nem mondod, hogy Valdes lőt kapura...petomi írta:Na... a nagy victorkatok megint osszehozott 1 kapufat a tobbi loves elol még elugrani sem tudott....
Tomi először is rosszul írtad a nevét, mert Edwin van der Sar.Tomi írta:Elég régóta követem a focit, de én például Van De Saarnal (Lehet rosszul írtam,sőt...) nem nagyon emlékszem ekkora hibára.
Pont ezt írtam én is,remélem nem értetted félre hsz emet...Silvanus írta:Az a gól valóban az ő hibája volt, ráadásul nem is kicsi, de most ne kezdjük el sorolni, hogy a világ legnagyobb kapuslegendái milyen, és mennyi bakit követtek el pályafutásuk alatt... Az elmúlt években sok pontot hozott nekünk Victor, és mindig megbízható, stabil tagja volt a keretnek, a bakijain nem ment el bajnokság, nem ment el kupa... maximum 1-1 meccs, ennyi!
Szerintem Victor nem Barca szintű kapus. Indoknak elég a Pool elleni gól, mert jó kapus ilyet nem csinál. (Na jó, egy pályafutás alatt egyszer-kétszer előfordul ekkora hiba, de Valdes-nél ez már a sokadik volt)Silvanus írta:Én a mai napig értetlenkedem azon, ha valaki nem tartja Valdes-t Barca szintü kapusnak!?
én is remélem,hogy ma lesz kedve védeni....ozsimiki írta:Na Victor ma nagyon stabbil játék kell tőled isNem hibáztatom az odavágó miatt,hisz rengeteg meccset hozzott le nekünk eddig idén!
De azért az nagyon elkeserítő lenne,ha Ne Addj Isten ezt a párharcot az Ő hibái miatt IS veszítenénk el...szóval ma mindent bele! Hibamentes játékot,olyat amit idei szezonban megszokhattunk tőle