Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Zozzy 5 írta: és egy fiatal irányító, mondjuk Nasri
az lehet hogy jó de sztem túlságosan támad és nem kell agressziv alattomos... az nem barca stilusgrecki írta:Szerintem Daniel Alves a mai, modern, támadó szellemú szélső védő mintapéldája! A nagy Cafú méltó utódja! Csak jól járnánk vele, bár ebben szerintem úgysem fogunk egyetérteni.lionel19 írta:a szélső védőnek jó hogy védekeznie kell, persze néha támadhat... kb mint Zambrotta... de nem kell tulzásba esni mint Alves
a balbunkó(+jobbbunkó) korszaknak már réges-régen végelionel19 írta:a szélső védőnek jó hogy védekeznie kell, persze néha támadhat... kb mint Zambrotta... de nem kell tulzásba esni mint Alves
Szerintem Daniel Alves a mai, modern, támadó szellemú szélső védő mintapéldája! A nagy Cafú méltó utódja! Csak jól járnánk vele, bár ebben szerintem úgysem fogunk egyetérteni.lionel19 írta:a szélső védőnek jó hogy védekeznie kell, persze néha támadhat... kb mint Zambrotta... de nem kell tulzásba esni mint Alves
nemnagyon tudom mit akartál az előbbi hsz-eddelgrecki írta:Bemásolhatod...lionel19 írta:humor topic???
humor topic???grecki írta:Vegyük meg Kristont jobb bekknek, mert ő visszaér védekezni... Igaz, támadni nem tud, csak futni, de azt nagyon... Nem vicc! Úgyis mindenkinek ez a mániája...
Giot,Ezquerrot és Giulyt én is küldeném de sztem Motta maradjon és Edmilson menjen....visca el barca írta: 4-4-1-1 (én ezt dijjaznam leginkabb...)
giot kuldeném (bár szerz.-t hosszabított..), mottat, ezquerrot, giulyt uszinten...
amugy tatok tőle, hogy max 1 jatekost fogunk venni, az se lesz vmi ejha de nagy név...