varga tamás írta:
És Rijkaard vigye magával Txiki Beguiristaint, ezt az akaratgyenge, erélytelen babát, aki nem is tudom, tett-e valamit az elmúlt 4 évben valamit ezért a klubért, azonkívül, hogy csupa hülyeséget nyilatkozott.
Meg ez a Ferran Soriano nevű ökörborjú is elmehet zabot hegyezni, aki ül a milliókon, számolgatja a pénzt, de játékost - minőségi játékost, mert Guddyt ne tekintsük annak, még kiegészítő embernek is gyenge - nem hajlandó igazolni, meg azt nyilatkozza, hogy a Barca nem nyúl mélyen a zsebébe. Miért nem? Mert ilyen vadbarmok vezetik a klubot. A gigantomániás Laportának is, nem a stadion befogadóképeeségét kellene növelnie, hanem az erre szánt pénzből megvenni pl. CRonaldót.
Na, megint jó hosszú lettem. De, továbbra is Hajrá Barca! Szombaton meg kell verni a realt, bármi áron, bármilyen játékkal.
Üdv Tamás!
Nagyon hamar el lett felejtve,hogy ezeknek az embereknek jelentős közük van ahhoz,hogy a BARCA ismét Európa tetejére ért fel,és nem Uefa-s helyekért kell versengenünk,hanem minden csapat számára a cél,hogy minket letaszítsanak az ELSŐ helyről...
Tény,hogy ebben az idényben a hibák száma megnőtt,mind játékos,mind vezető részről...és akkor már egyből úgy ahogy van kitenni mindenkit,igaz

Bizalom

Nem lehetne bízni abban,hogy ha egyszer összeraktak egy ütős csapatot,egyszer kihúzták a gödörből a Barcát,akkor megteszik majd még1x

,én így állok hozzá! Mert olyan egy csapat életében sem volt,és nem is lesz,hogy sohasem lesznek azok a bizonyos 'gödrök'...
Persze ha a fórumozok minden észrevételét,tanácsát megfogadnák,lehet a hogy a csúcson maradnánk hosszú évekig,de én nem úgy fogom fel a focit sem,és főleg nem a BARCÁT-ami TÖBB MINT EGY KLUBB-hogy csak úgy megválljon olyan emberektől akik sokat tettek a Klubbért,csak azért,hogy minden évben Rólunk szóljón minden...
Persze az sem megoldás,hogy hosszú évekig megadják a bizalmat,és közben nem látszik az alagút vége,de itt még erről korántsincs szó
Bajnokság,kupa teljesen nyitott,és meg lehet nyerni...és Bízok ezekben az emberekben,vezetőkben,csapattagokban,hogy képesek lesznek jövő idénytől ismét bízonyítani nekünk

Ez nem azt jelenti,hogy 1-2 igazolást nem viselnék el...mert a cserepadunk nagyon gyenge...