Üdv minden régi új barcásnak !
Elmondanám a véleményem az esti El Clasicórol..
Nézzük csak szépen sorjában.. Kapus terén jobbak vagyunk. ezt nem hszem h van olyan elvetemült barcás aki megkérdőjelezi ezt, mégh a pool ellen voltak is szép védései Valdesnek, Casillas, ha már nem is annyival, de yobb mint Valdes, akinek talán a rutin miatt a skillje nőtt, az arca csökkent, ettől eltekintve Casillas yobb

)
A védők.. hát nézzük a Realt..
Míchel Salgado, Sergio Ramos, Helguera, Torres;
Salgado sztem nem a régi. Küzd, és nagyon tetszik a Madridizmusa, de.. nem az igazi.. Cicinho SOKKAL yobb lenne szerintem.. vagy Diogo is..
Ramos az egyetlen középső védő akivel elégedett vagyok, mégha a bayern ellen nem is volt élete formájában.
Helguera.. ő nagyon hangulat.. nem tud már szerintem egy yo szintet hozni, ha formában van Cannavarot simán odaveri ( jó a jelenlegi Cannat nem túl nehéz

) ha nincs, akkor én is yobban játszanék tőle.. ( középső védő vagyok

) És Torres.. hát, hirtelen került fel nagyon, BL, El Clásico.. ízig vérig madridi játékos, remélem bírni fogja a nyomást.. jo játékos, amolyan adu ász szerű bármiylen poszton bevethető
Ugyanakkor a Barca Védelme..
Oleguer, Puyol, Thuram, Sylvinho
Ebből max oleguert tudám lehúzni, nem is kicsit, megmondom őszintén,s zerintem [auto_cenzúra]. sorry.. Puyol, Thuram, ők viszont bárki mát mit mondjon nagyon yok... Sylvinhorol véleményt nem merek mondani. Összességében a Barca védelme yobb. 10 mp alatt gólt kapni.. Szégyen
Középpálya
Diarra, Gago; Raúl, Guti, Robinho;
Diarra jó jétkos szerintem. Még nem azaz igazi, lyoni Diarra, de én naygon pozitívnak tartom a játékát.. Gagoét szintúgy. Nagy spíler lesz a srác szerintem

Raúl és Guti.. a 2 legellentmondásosabb személy.. sok madridsta gondolja úgy hogyha ők 2en a pályán vannak az olyan mintha 2 személlyel kevesebb lennénk, mások úgy gondolják, hogy ők 2en képviselik szinte az egész Madridizmust. az én véleményem az h Guti nagyon hangulat.. vagy nagyon yo, vagy észrevehetetlen.. Raúl minden meccset végighajtja, de.. nem megy neki úgy mint régen.. hiába, mióta nem csatár..

Robinho pedig.. remélem nem igazol el, én sokra tartom őt.
Márquez, Xavi (Iniesta), Deco, Messi, Ronaldinho
Ezekről a játékosokról én nem akarok itélkezni. Mind nagyon yo játékosok, egyedül messi az akit nagyon nem szeretek, mert futfutfut, de nagyon önző és.. na yo nem folytatom meg ne verjetek

de.. a Egyértelműen jobb a Barca középppályája..
Csatárok..
Van Nistelrooy vs Gudjohnsen v Eto'o..
Nisti igazi befejező csatár, aránylag passzív játékkal, de hihetetlen helyzetkihasználással.. Eto'o szerintem yoval többet mozog és jobban meg lehet találni őt a labdával, de szerintem Nisti jobb befejező ember. ebből vitát nem akarok, magánvélemény. Gudjohnsen pedig... vagy nagyon yo, v nagyon rossz
Ennyit akartam, yo szurkolást mindenkinek, összességében a Barca az esélyesebb, de El Clásicon senki nem mondhat szerintem biztos 1-est.. mindennek ellenére remélem tudunk nektek sok fejfájást okozni estére..
Hala Madrid!
Sziasztok.

( sorry h sok lett :$ )
REAL MADRID C. DE F.