Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És hogy hívták az ágyasait????Rivaldinho írta: Octvaianus=Augustus igen, de ő Caesar unokaöccse volt, aki megkötötte a második triumvirátust Antoniussal és Lepidussal Kr.e.43-ban, majd amikor Lepidus lemondott, mert belefáradt az uralkodásba, akkor Actiumnál Kr.e. 31-ben Antoniust legyőzte Augustus, és egyeduralmárrá váltde mivel nem akarta úgy végezni mint Caesar, aki nyíltan kiállt a köztársaság ellen, ezért vissazvonult, és látszólag mindent vissazutasított, kivéve 1-2 címet...
csak mer most irtunk belőlebocxs az offért
Télleg állíndósítani kéne ezt a formát
Octvaianus=Augustus igen, de ő Caesar unokaöccse volt, aki megkötötte a második triumvirátust Antoniussal és Lepidussal Kr.e.43-ban, majd amikor Lepidus lemondott, mert belefáradt az uralkodásba, akkor Actiumnál Kr.e. 31-ben Antoniust legyőzte Augustus, és egyeduralmárrá váltgrecki írta:Nekem ugyan kicsit régen volt már, de Octavianus=Augustus, tehát ő volt a cézár, nem? Tehát akkor nem értem, hogy miért hátulról irányítana... na mind1, csak kötexemRivaldinho írta:mert ő olyan volt mint a Római irodalomban Octavianus, a háttérből irányítot....Amúgy a többivel egyetértek...
Nekem ugyan kicsit régen volt már, de Octavianus=Augustus, tehát ő volt a cézár, nem? Tehát akkor nem értem, hogy miért hátulról irányítana... na mind1, csak kötexemRivaldinho írta:mert ő olyan volt mint a Római irodalomban Octavianus, a háttérből irányítot....
Nem én, a madridistán segített egy srác...Game90 írta: Köszi, hogy megfejtetted![]()
Köszi, hogy megfejtettedbarca99 írta:Fuerza Tio = Bátorság nagybácsi
Futball mundial volt, tettek fel neki pár kérdést a fociról meg azon kivülrőllionelmessi19 írta:Sztem csak Fubol Mundial, vagy ilyemi, amiben szerepelt, szal olyasmit gondolom, h mi az ő álomcsapata, meg ilyesmiket...sasi1 írta:mit mondott?lionel19 írta:Messivel megy egy interjú a sport klubon..
Nemtudom...ozsimiki írta:
Hogy sikerült? Én csak nekiestem a szekrénynek,mert hirtelen ugrottam fel
de az alkohol tartalmú italok éppségben maradtak
Evilgrim írta:
Az utolsó gólnál annyira örültem,hogy véletlenül bevertem a fejem a radiátorba.
pasi erődítmény????:D:D:D:Dmrmanus írta:tío (h) bácsi [főnév]lionelmessi19 írta:És ténylegsasi1 írta:FUERZA vaze![]()
ERŐSZAK![]()
AZ
De mit jelenthet a Tio?
tío (h) bátya (idősebb ember) [főnév]
tio (h) haver [főnév]
tío (h) nagybácsi [főnév]
tío (h) nagybáty [főnév]
tío (h,n) pasi argó. [főnév]
fuerza (n) bátor fellépés [főnév]
fuerza (n) bátorság [főnév]
fuerza (n) erő [főnév]
fuerza (n) erőd kat. [főnév]
fuerza (n) erődítmény kat. [főnév]
fuerza (n) erőszak [főnév]
fuerza (n) hatásosság [főnév]
fuerza (n) hatékonyság [főnév]
fuerza (n) kényszer [főnév]
nah ezek közül az értelmesebb párosítások lehettek:)
Hát igen.Pont arról a jelenetröl keresek képet,mikor puszilgatta a címert!Az megfogott engem is.Charlie írta:Gyönyörű játékot láthattunk tőle tegnap, de ahogy a góljai után amilyen átéléssel puszilgatta a Barca címert, huhh nagyon elérzékenyültem, és rettenetesen örülök hogy láthatom ezt a srácot a Barcelona szerelésében még nagyon sokáig.![]()
C.
tío (h) bácsi [főnév]lionelmessi19 írta:És ténylegsasi1 írta:FUERZA vaze![]()
ERŐSZAK![]()
AZ
De mit jelenthet a Tio?