Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én még megvárnám téli átigazolási időszakot és ha még akkor se menne Deconak,akkor...De ez még a jövő zenéje..lionel19 írta:
pontosan el kell adni amig lehet van egy iniestánk aki sokkal szimpatikusabb...és jobb is...
pontosan el kell adni amig lehet van egy iniestánk aki sokkal szimpatikusabb...és jobb is...Game90 írta:Nekem sosem volt szimpatikusDe mivel Barca játékos úgyahogy megbarátkoztam vele. A hozzáállása sem az igazi, ezen nagyon gyorsan változtathatna
nem kell ide ekkora arc.
Ő sem lesz már fiatalabb, 30 éves, van még benne 2-3 jó év. Utána már nem lehet belőle pénzt csinálni, szóval előbb utóbb mennie kéne
lionelmessi19 írta:Szerintem pedig nagyon szimpatikus ember, ritka technikás játékos, húzóember volt. Tavaly még a világ legjobb kp-je volt, nem értem mi lett vele hirtelen.
Közel olyan részt vállalt a sikerekben, mint Samu, vagy Ronaldinho, ugyhogy én még adnék neki is bőven időt, hogy hátha megújjul, és szerintem így godnolkoznak Laportáék is, szerencsére.
Első részével egyetértek! Már azzal,hogy a hozzáállása nem az igazi,és nagy lett az arca...Game90 írta:Nekem sosem volt szimpatikusDe mivel Barca játékos úgyahogy megbarátkoztam vele. A hozzáállása sem az igazi, ezen nagyon gyorsan változtathatna
nem kell ide ekkora arc.
Ő sem lesz már fiatalabb, 30 éves, van még benne 2-3 jó év. Utána már nem lehet belőle pénzt csinálni, szóval előbb utóbb mennie kéne
Örülök, hogy egyetértesszkovinho írta:Ja, egyetértek veled -Deco- a világ legjobbja nem tagadás most is, az hogy anniyra "nincs" fomában ez nem tom kinek rójam fel, de ezek a hullámvölgyek sztem együtt járnak mint Ronnie, mint Deco játékával. Nincs itt baj nem soká ő is ott lesz a legjobbak közt!
Szerintem meg azért írtam h változatlanul, mert a jelenre gondoltam...haze71 írta:Volt valaha... Talán... Egyszer... A múltból nem lehet megélni. A fociban csak a jelen számít.Szerintem változatlanul a világ egyik legjobbja.
Volt valaha... Talán... Egyszer... A múltból nem lehet megélni. A fociban csak a jelen számít.Szerintem változatlanul a világ egyik legjobbja.
Szerintem nem zárja ki egymást a kettő.Zsolti írta:szerintem meg a világ egyik leg flegmábbja