Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor majd megnézem mennyi a Sevilla elleni..Köszi!ozsimiki írta:Annyiban tudok neked segíteni,hogy ha júniusban mész,akkor úgy intézdd,hogy 10.én ott legyél,mert akkor lessz Mallorca-Sevilla,más meccse júniusban otthon nem lessz már a Mallorcának,mivel az utcsó fordulóban idegenbe megy (Real-Mallorca),szóval utolsó előtti forduló: Mallorca-Sevilla 10.én elvileg
Annyiban tudok neked segíteni,hogy ha júniusban mész,akkor úgy intézdd,hogy 10.én ott legyél,mert akkor lessz Mallorca-Sevilla,más meccse júniusban otthon nem lessz már a Mallorcának,mivel az utcsó fordulóban idegenbe megy (Real-Mallorca),szóval utolsó előtti forduló: Mallorca-Sevilla 10.én elvilegEvilgrim írta:Nem tudjátok,hogy mennyi egy Mallorca meccsre a belépő?Mert júniusban megyek Mallorcában és akkor ellátogatok egy meccsre..Mallorca-Betis körübelül ilyen szintű meccsre gondolok,de ha játszik még a Barcával az is érdekelne..
angolt találtam, ha az megfelel...jelwaz írta:Sziasztok! Nagyon fontos segítséget kell kérnem! Nem tudna valki belinkelni címet, vagy magát a fájlt vagy valamit, hogy Achero Manas: Noviembre című filmjéhez tudjak feliratot vagy szinkront szerezni? Mozikba nálunk szinkronosan vetítették. Köszi szépen!
http://www.kairo.at/download/mozskinsMorminho írta:A Mozzillához hol találok skineket?
Felirat ügyben itt nézz körül,rengeteg minden vanjelwaz írta:Sziasztok! Nagyon fontos segítséget kell kérnem! Nem tudna valki belinkelni címet, vagy magát a fájlt vagy valamit, hogy Achero Manas: Noviembre című filmjéhez tudjak feliratot vagy szinkront szerezni? Mozikba nálunk szinkronosan vetítették. Köszi szépen!
barca99 írta:Nem tudna nekem vki belinkelni/feltölteni egy animált GIF-et? Olyan kellene amelyiken Messi leültette Robi Carlost a Clássicon. Kb. akkora méretben, hogy tudjam fórumon használni. természetesen nem ezen
Csak ne veled/veletekPerrero írta:poénkodni lehet...![]()
![]()
![]()
![]()
Sztem azért nem vágtuk mert nagggyon rossz volt....bocsi Game,de ha vkinek nem megy a poénkodás nem kell erőltetniGame90 írta:Nézd meg az avatarodat és az első userbartPerrero írta:h-h célzok rá az első userbarralGondolom rájössz
Nézd meg az avatarodat és az első userbartPerrero írta:h-h célzok rá az első userbarral
Akkor most egy kicsit szebben, mert sztem az előzőt töröltétekPerrero írta:honnanGame90 írta: Valamiért tudtam, hogy te fogod majd betenni avatarnakJó volt a férfi megérzésem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hogy mid![]()
![]()
![]()
GAME,ÉS TE MILYEN INDÍTTATÁSBÓL SZEREZTED BE "AZT" A KÉPET?Game90 írta:SzivesenPerrero írta:köszi game![]()
![]()
![]()
![]()
Valamiért tudtam, hogy te fogod majd betenni avatarnakJó volt a férfi megérzésem
![]()
![]()
SzivesenPerrero írta:köszi game![]()
![]()