Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Főőleg úgy,hogy elötte belgiumban játszott...és csak most igazolt vissza a Spanyol bajnokságba!De kit érdekel!Az a lényeg,hogya Sevia bukott,és nem jött közelebb a Valencia sem!Remélem ezt már tényleg észreveszik a fiúk!Mintha valaki ott fent is Barca szurkoló lenne......Raziel írta:Portillo mostmár nem is emlékszem h hol játszott a Nastic előttelfelejtettem neki a mai meccs után
Nkünk nem osz, nem szoroz, előttük vagyunk, Real szempontjábol lenne jó, mert a bl selejtező látszik nekik, de én bízom az UEFA kupábanSlither írta:Miért is jó az, hogy ha a Valencia nyer? Nekünk az sehogy se jó, vagy én vagyok a hülye?sasi1 írta:Nagyon jók a hétvégi eredmények. Remélem a Valencia is nyer, és akkor sajnálhatjuk igazán, hogy nem győztünk tegnap. Sebaj. Én hiszem, hogy a real UAFA kupázik![]()
Miért is jó az, hogy ha a Valencia nyer? Nekünk az sehogy se jó, vagy én vagyok a hülye?sasi1 írta:Nagyon jók a hétvégi eredmények. Remélem a Valencia is nyer, és akkor sajnálhatjuk igazán, hogy nem győztünk tegnap. Sebaj. Én hiszem, hogy a real UAFA kupázik![]()
tudsz adni egy képet?Los Banditos írta:Egyébként láttátok milyen mezben nyomta a Sevilla?Kicsit fura de szerintem szép![]()
És köszönjük meg Portillo-nak isSaviola írta:Köszönjük meg a Gimnásticnak!:)
Hát ahhoz képest, hogy az volt, hogy a Madrid és a Sevilla elleni derbi döntő lesz, és mégiscsak egy pontot szereztünk ez meglepetés. De jó...lionelmessi19 írta:gondoltátok volna???![]()
Vezetjük a tabellát!!!!
Grt! Neked,és a Nasticnak is,fordított sorrendbenRonaldinho 17 írta:Kis katalán csapata segített ,a nagy katalánnak egy volt realos góljával ,hát nem szép:lol:
Mondtam én hogy a Sevilla (és az összes bajokesélyes) is foig pontokat hullajtani,de pont az utolsó előttitől kap ki,azt nem gondoltam volna![]()
Még a tippmixen is nyertem 3700-at 3 döntetlennel!
nah innentől kell visszaálni 4-3-3 ra és nyerni a bajnokikatLos Banditos írta:Vége!1-0!Köszönjük Nástic!
egy volt reálos... ha nyernek sztem mindenki elfelejti neki hogy a realban jaccottTessékEgy realos segít a Barca-nak