Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+Maxi Lopez és kész!Rapika írta:Mindenki tudja,h a Barca csak erre a fél évre akarja őt!Szakacs írta:erre a felevre szerintem se lenne rosz
Féll évre tökéletes megoldás!
Meg legalább nyerne is vmit Albertini!
Sztem nem lenne rossz.Szakacs írta:Es aze hogy neki mien rutinja van,aze az se semmi
Azért én egy Lampardot vagy Gerardot valahogy elviselnék...LG írta:Ebbe 1értek!Szakacs írta:ok letisztultak a dolgok,isten orojzon hogy legyen egy bekem a csapatbanSot 1 angolt sem akarok!
Ebbe 1értek!Szakacs írta:ok letisztultak a dolgok,isten orojzon hogy legyen egy bekem a csapatban
Szakacs írta:bekem-Barca&madrid stbstbstb...
s ilyen mikor volt ?
Majd.Rapika írta:Vegyük meg Bojinovot...
Bezony, kb. annyira volt biztos, mint nost Robinho.Rapika írta:Ha Decora gondolsz,az az Eb után...Szakacs írta:Ijen mikor volt
Szinte mindegyik átigazolási időszakban repkednek a kamuigazolások!
Fergusson meg el akar igazolni megvehetnenk jo jatekos es Savage is nagyon bejon nekem mindent megtesz a sikereltBoixos írta:na jól van! végre!!! már egy hete nem aludtam, h mi lesz ennek a savage gyereknek a sorsaEnrique írta:"Robert Savage a Blackburn Roversben folytatja pályafutását, a walesi válogatott három és fél évre szerződött Mark Hughes csapatához. A Birmingham már korábban rábólintott az átigazolásra, a Blackburn második, 3 millió fontos ajánlatát már elfogadták a Kékek.
A 30 éves Savage hétfőn, a Bolton elleni bajnokin mutatkozhat be új csapatában."
Hátha érdekel vkit!
na jól van! végre!!! már egy hete nem aludtam, h mi lesz ennek a savage gyereknek a sorsaEnrique írta:"Robert Savage a Blackburn Roversben folytatja pályafutását, a walesi válogatott három és fél évre szerződött Mark Hughes csapatához. A Birmingham már korábban rábólintott az átigazolásra, a Blackburn második, 3 millió fontos ajánlatát már elfogadták a Kékek.
A 30 éves Savage hétfőn, a Bolton elleni bajnokin mutatkozhat be új csapatában."
Hátha érdekel vkit!