Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Regelve vagy a bithumenen?ozsimiki írta:Torrentről szededgrecki írta: Ja, és most szedem le a U-turn c thrillert, az egyik legjobb ebben a műfajban, Sean Penn, Nick Nolte, Billy-Bob Thornton, Joquín Phoenix, J-Lo, stb. Mindenkinek csak ajánlani tudom...![]()
Kérlek addj hozzá egy linket![]()
Nagyon jón a szereposztás,szóval jó kis film lehet
Torrentről szededgrecki írta: Ja, és most szedem le a U-turn c thrillert, az egyik legjobb ebben a műfajban, Sean Penn, Nick Nolte, Billy-Bob Thornton, Joquín Phoenix, J-Lo, stb. Mindenkinek csak ajánlani tudom...
Nem rémlik, pedig elég jó a memóriám ilyen téren, amúgy meg persze szelektív, mint az összes hímneműnek...Vito írta:ismét felteszem a kérdést:
a V, mint Vendetta-t láttátok?
ha nem, akkor miért nem?![]()
ha igen, akkor hogy tetszett?
Azt én is komázom!!tzolee21 írta:Hát igen a 13 kisértet nálam is versenyben van a legrosszabbak között!
Látta valaki véletlenül tegnap este Az utolsó esély c. filmet az RTL klubon????
Nagyon ütős tengeralattjárós film, nálam hasonló szinten van mint a Vadászat a Vörös Októberre!
Tony Scott rendezte, Denzel Washington és Gene Hackman a két főszereplő!
Nagyon pörgős akció-dráma, melyben két ellentétes személyiség harcol egymás ellen, hogy megszerezzék az irányítást az atomtengeralattjáró felett!
Izgalmas és tele van feszültséggel! nálam 10-es skálán 8-as!
Sajna! Nekem nem tetszik az előzetes, sőt már a kettő sem tetszett annyira!
A vége téleg kemény volt! Vki tudja, hogy pontosan mi a képessége a vetközős csajszinak (aki a gyerekévl menekül a maffia elöl)? Mert egyenlőre csak skizofrének tűnik.Vito írta:ez a "Heroes" című új sorozat nagyon tetszik.
persze egyelőre semmit nem lehet tudni, de ezt az újvonalas sorozatokból már megszokhattuk.
jól nézett ki a csajszi, amikor felébredt és látta, hogy a boncmester már felnyitotta a mellkasát.
Hogy csinálodSharkinho írta:Igen, jó kis sorozet... Már töltöm a teljes évadot
Na azért olyan messze nem mentek el a készítők,de ajánlom nézd meg,tényleg jóóóóóóóójelwaz írta:A Véres Gyémántot nem láttam (de meg fogom nézni), de nagyon kíváncsi vagyok mit mutatnak a Sierra Leone-i polgárháborúból, mert olyan kegyetlen dolgok sehol nem történtek (pl. a gyerekek bedrogozva dobogó szíveket ettek, és ezt nem Frei dossziéban láttam, hanem én láttam azt a dokumentumfilmet, amelyikből azt bevágták).
Hát, hogy a Tégla a legjobb film... Még jó, hogy az Oscar valójában 'mit is' ? se ér, mert ha ez lenne a legjobb film, akkor elég nagy sivárság lenne... A Véres Gyémántot nem láttam (de meg fogom nézni), de nagyon kíváncsi vagyok mit mutatnak a Sierra Leone-i polgárháborúból, mert olyan kegyetlen dolgok sehol nem történtek (pl. a gyerekek bedrogozva dobogó szíveket ettek, és ezt nem Frei dossziéban láttam, hanem én láttam azt a dokumentumfilmet, amelyikből azt bevágták).Krojf írta:Komáim!
Továbbra is várom az Oscar-díj-reflexiókat, de ehhez még megkérdezem,
hogy láttátok-e már a "Véres gyémánt" című új di Caprio-filmet, és ha
igen, akkor hogyan reflektáltok rá?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.