2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1. Xavi nem fog elmenni!szaszi írta:csááóó all !!!
Én mindkettöt eladnám....és vennék egy nagyon jó védekezö középpályást ...hisz lehet Xavi Manchester...igy tehát sztem lehetne egy világklaszis VKÖ -t venni ...mert a mai futbalban elegedhetetlen a jó VKÖ
Nem azt írom,hogy menjen Motta,de ha mindenképp választani kellene akkor azért erősen elgondolkodnék,hogy Edmilka menjen e? Korban tényleg van "hátránya" másban nem! De reméljük Motta játéka is ugrik egy szintet,és akkor meggyőztél...Game90 írta:Edmilson tényleg hatalmas formahanyatlásban vanLyonban milyen magabiztos volt!
De nem győztél meg, én még mindig Mottát tartanám meg
ő még a jelen (24 éves), Edmilson viszont már 30.
Én nem így látom,Edmilka kb olyan formahanyatlásban van mint Rafa...és mindenki tudja,hogy ennél sokkal jobb focista,szóval fog ő még itt bízonyítaniGame90 írta:Én sem örülnék, ha elmenne, cserejátékosnak megfelelne jövőre. Ha már választani kellene közte és Edmilson között, akkor inkább az utóbbi menjen
Nem kerülte el a figyelmemet, tudtam róla.lionelmessi19 írta:h nem érzi jól magát (!), és ez benne is volt a hsz-emben, csak Game-nek elkerülte a figyelmét, ezért Evilgrim felhívta rá!
Most miért írtad le amit lio leírt 2 hozzászólással előbb?Evilgrim írta:Önbizalom hiány, nem megy neki, nem érzi jól magát. aGame90 írta:Erről én nem hallottam![]()
![]()
Valami bővebb info?
Én sem.Game90 írta:Erről én nem hallottamlionelmessi19 írta:Lehet, h nyáron eladjuk, vagy kölcsön adjuk![]()
![]()
![]()
Valami bővebb info?
Erről én nem hallottamlionelmessi19 írta:Lehet, h nyáron eladjuk, vagy kölcsön adjuk![]()
Önbizalom hiány, nem megy neki, nem érzi jól magát. Lehet, h nyáron eladjuk, vagy kölcsön adjukozsimiki írta:Tudni lehet,hogy mivan veleMikor tér vissza?
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lehet vele. Remélem nem vmelyik hozátartozóját rabolták el, mint sok más brazil játékos esetében.kath23 írta:Remélem hogy bármi is van Mottával hamar megoldja és visszatér közénk!!!
Igen, akkor Motta nagyon jól nyomta, de mostanában amiket művel, az engem idegesít aki mellett csak elmegy belerúg egyet.A Bréma ellen volt a csúcs sztem labdát nem is ért vagy 2x ki lehetett volna nyomni, nem tudom mi ütött belé, de mostanában csak rugdosódik.LG írta:Az öngolrol nem tehetettek csak simma pech. Es azokon a meccseken nagyon jol játxott, volt középső védő is, ott is megálta a helyét. Na akkor volt az, h az egész csapat maximumot hozta, Oleguertől RonaldinhoigLos Banditos írta:Motta meg rúgott egy szép öngólt.