Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A román szövetség feljelentette a Palermo szitkozódó elnökét:LG írta:Hát elég nagy fax lehet a palermo elnöke
Szerintem Drogba jelenleg az egyik nagy esélyes... Sajnos, mert én őt kifejezetten gyűlölöm!LG írta:Én nagyon rühellem Tottit, de el kell ismerni, h zseniális játékos. Amit tavaly is müvelt a sérülése előtt, meg amit idén is fantasztikusHa még a Roma menetel 1 picit a BLben lehet még Aranylabdás is lex.
hát igen, ez már nekem sem tetszik.ozsimiki írta: Lehet Frank is ilyen,csak ő Olegeurrel kapcsban![]()
Ez már gondolom neked sem tetszik,meg nekünk sem
Lehet Frank is ilyen,csak ő Olegeurrel kapcsbanBoixos írta: de az nekem nagyon tetszik, h spalletti az elvei mellett szilárdan kitartó [auto_cenzúra].![]()
és akkor ehhez még vedd hozzá azt is, h az idei szezonban mindezt egy vassal a lábában műveli.LG írta:Én nagyon rühellem Tottit, de el kell ismerni, h zseniális játékos. Amit tavaly is müvelt a sérülése előtt, meg amit idén is fantasztikus
Nem tudod, hogy milyen meccseken hagyta ki esetleg?Boixos írta: 10 11esből hatot kihagyott
Én nagyon rühellem Tottit, de el kell ismerni, h zseniális játékos. Amit tavaly is müvelt a sérülése előtt, meg amit idén is fantasztikusBoixos írta:a capitano 18 góllal vezeti a serie a góllövőlistáját úgy, h 10 11esből hatot kihagyott...![]()
az a jó spallettiben, h ennek ellenére sem rúgatja mással a büntetőket.
nem a fórumról, a fél sulim...Game90 írta:A fórumról pl kilionel19 írta:de az a legidegesitőbb hogy most mindenki inter-fan lett...![]()
A fórumról pl kilionel19 írta:de az a legidegesitőbb hogy most mindenki inter-fan lett...
tom hogy a juve csalt...ozsimiki írta:
Ne forgassd ki a szavamPontosan tudod,hogy kik csaltak