Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Állítólag 1 darab...ozsimiki írta:Ma lesz az RTL-en este 19.30tól azt hiszem,a Le a Fejjel című magyar vígjáték,Gálvölgyivel,Hernádival,Bajorral![]()
2004-es film,még nem láttam,de jónak ígérkezik![]()
Aki látta,vélemény
Jaja!ozsimiki írta: Spoiler: Grecki,ugye ebben van amikor örököl egy szép summát,és bérel buszt a magának+haverjainak,elmennek puccos étterembe,felszed egy szajhát,stb....[/b]
Ehhez volt szerencsémgrecki írta:
Örökség, cseh vígjáték, muszáj megnéznie, aki nem látta volna.
Torrente, a legviccesebb film, amit valaha láttam... (spanyol)
Dilisek vacsorája, sztem ez is komoly (francia)
Nekem a kedvencem Darrel (alias Billy Bob Thornton), az ótószerelő. Nagyon komoly karakter, nem mellesleg kumma nagyot játszik.tzolee21 írta:Tényleg nincs, most már beugrott h. Oliver Stone rendezte! Mellékesen Morricone csinálta hozzá a zenét!!!grecki írta:Tarantinónak nincs köze hozzá, megnéztem ma is, elég fain film.
A Vendettát most szedem bithumenről, ott V, mint vérbosszú néven fut. A torrenteknél meg mindig attól függ a letöltési sebesség, hogy hány seeder van...
Avi-t töltessz torrentről, vagy DVD-t???????Van olyan torrent, ahol dvd-k is vannak fennt?
Valaki tudna ajánlani egy jó vígjátékot, mert a bnőm mindig azokért nyavalyog én meg kevés jó vígjátékot ismerek. Az ünneprontók ünnepét, A távkapcsot, A szakíts ha bírsz-t láttam legutóbb. Ezek bejöttek! Valami ezekhez hasonló kellene!!!
Tényleg nincs, most már beugrott h. Oliver Stone rendezte! Mellékesen Morricone csinálta hozzá a zenét!!!grecki írta:Tarantinónak nincs köze hozzá, megnéztem ma is, elég fain film.
A Vendettát most szedem bithumenről, ott V, mint vérbosszú néven fut. A torrenteknél meg mindig attól függ a letöltési sebesség, hogy hány seeder van...
Csatlakozom. Tényleg nagyon jó film, csak ajánlani tudom.Sharkinho írta:Sztem is az utóbbi évek egyik legjobb filmje
De,azthiszem félévvel ezelött volt látható a mozikba.tzolee21 írta:Húú, nálam is alapmű! Látványos film mégis nagyon elgondolkodtató! Magyar címe amúgy nem V, mint Vérbosszú??????????Vito írta:ismét felteszem a kérdést:
a V, mint Vendetta-t láttátok?
ha nem, akkor miért nem?![]()
ha igen, akkor hogy tetszett?
Húú, nálam is alapmű! Látványos film mégis nagyon elgondolkodtató! Magyar címe amúgy nem V, mint Vérbosszú??????????Vito írta:ismét felteszem a kérdést:
ha igen, akkor hogy tetszett?
Én is láttam a U-turn, magyarul Halálkanyar c filmet! Nálam is veri a plafont, Nick Nolte zseniális, a vége meg fenomenális! Azt hiszem hogy Tarantínó keze is bennt van a dologban!grecki írta: Azt én is komázom!!
Tegnap volt szerencsém (?) megnézni a Deja vu c. remekművet. Az alapötlet meg a végkifejlet tetszett, de az egész megvalósítása a leggagyibb tucatfilmekre emlékeztetett. Egy szóval egy orbitális baromság. Vki látta?
Ja, és most szedem le a U-turn c thrillert, az egyik legjobb ebben a műfajban, Sean Penn, Nick Nolte, Billy-Bob Thornton, Joquín Phoenix, J-Lo, stb. Mindenkinek csak ajánlani tudom...
akkor nézd meg újra józanul! szerintem nem fogsz csalódniozsimiki írta:VITOOO![]()
A borító alapján beugrott hogy láttam ezt a filmetbáááár tényleg elég jó amire emlékszem belőle,mivel házibuli közepe tájt tette be a házigazda,de amire emlékszem belőle az elejéből az tényleg klassz
![]()
El is kérem tőle egyik nap,és megnézem józanúl(kiis ment a fejemből,hogy ezt a filmet vmikor be kellene fejezni)
U.i.: addig biztos láttam,amikor betörvalamilyen tvhez,és csak őt adja minden adó...meg ahogy kiszabadúl onnan
![]()
OFF-OFFgrecki írta:Csak nem hajdúszoboszlűi vagy? Nem tudtad, hogy egy hölgytől nem illik ilyet kérdezni?
Ok! Azért köszi! Amúgy nincs a környéken videótékagrecki írta:Hát, akkor sajna nem tok segíteni...ozsimiki írta:Nem![]()
Akkor felejtős![]()
![]()
Azért még én is körülnézek pár általam ismert torrent oldalon,ami ingyenes,hátha szerencsém lesz,őszintén megvalva most hallottam erről a filmről előszőr,úgyhogy lehet fent van csomó helyencsak még nemtom
videótéka! Tudom, hogy ez a mai fiatalság életéből teljesen kimarad, de egyszer-kétszer ki lehet bírni azt a párszáz forintot.
Esetleg eredeti nyelven rákereshetsz az isohunt.com és a torrentspy.com oldalakon is, bár mostanában fullra belassultak a letöltések vmiért...
Hát, akkor sajna nem tok segíteni...ozsimiki írta:Nem![]()
Akkor felejtős![]()
![]()
Azért még én is körülnézek pár általam ismert torrent oldalon,ami ingyenes,hátha szerencsém lesz,őszintén megvalva most hallottam erről a filmről előszőr,úgyhogy lehet fent van csomó helyencsak még nemtom
az utóbbi évek legjobb filmje. nekem.grecki írta:Nem rémlik, pedig elég jó a memóriám ilyen téren, amúgy meg persze szelektív, mint az összes hímneműnek...Vito írta:ismét felteszem a kérdést:
ha igen, akkor hogy tetszett?![]()
Miazkiaz?