Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
majdnem elsirtam magam...Los Banditos írta:Belletti-Before the match
ezt sosem fogjuk neki elfelejteni!Los Banditos írta:Belletti-Before the match
Most olvastam Enrique hasábjait, és úgy látom igazam volt (legalábbis az előzetesek alapján), hogy bizony megint átpakolja a védelmet... Normális ez az ember? Persze, ha Belletti megint sérült, akkor azt mondom, hogy jól van. De egyébként, cserencsétlen talján jó hogy nem a kapuba áll legközelebb. Így ő sem tud rendesen formába lendülni, ha összevissza pakolásszák jobbra-balra...barca99 írta:grecki, most kivételesen nem értek veled egyet! Ha holnap Zambrotta jobb oldalon kezdene, akkor megtudhatnánk, hogy mennyire érzi jól magát azon az oldalon. Mert ha nem, akkor teljesen felesleges Abidal-t akár szóba is hozni. Viszont ha olyan nyújt a jobbszárnyon is, mint szokott a balon, akkor én inkább Abidalt választanám Alves helyett!
EgyetértekBalika Gaucho írta:4 védős felállásban talán még veszélyesebek vagyunk mint 3 védővel meg 4 kp val
Ősszel nem játszott sokat, az nem mérvadó. Összvisz 4-szer volt kezdő az első 19 fordulóban (tehát az őszi szezonban). Igaz az azóta eltelt 7 bajnoki meccsen 6-szor (és tényleg [auto_cenzúra], főleg, ha csak 3 védő játszik), de eközben Belletti 1 hónapig sérült volt, Zambrotta ugye meg jobb balon, mint kiderült, ezért nem rakta őt vissza jobbra. Szóval mondhatjuk, h nem volt jobb megoldás.Zozzy 5 írta:Nem is az egész őszi szezonra gondoltam. Ősszel Oleguer kinőtte a hibáit és egész jól teljesített. Engem az bosszant h amikor a formaája a 0val egyenlő Rijkaard akkor is beteszi.
Nem is az egész őszi szezonra gondoltam. Ősszel Oleguer kinőtte a hibáit és egész jól teljesített. Engem az bosszant h amikor a formaája a 0val egyenlő Rijkaard akkor is beteszi.Rumig írta:Mindenki (a nagy többség) Rijkaardot is szídja, h beteszi oleguert a kezdőbe.Zozzy 5 írta:Rijkaard szerelmes Presas-ba
Mi van, már nem emlékeztek az idény első részéreOleguer alig játszott, mert Zambrotta volt a jobbon, balon meg Gio meg Syl. Csakhogy a két balhátvédünk is borzalmasan játszott, ezért Frankie gondolt egyet, és áttette Zambit balra. Csak ekkor került komolyabban képbe Oleguer, bár először Belletti kezdett inkább, de ő se volt túl meggyőző (emlékszem olyan hsz-ekre, h ennél még Presas is jobb lenne), meg aztán meg is sérült, és ezért kezdett az utóbbi időben folyamatosan Oleguer. Nem is volt nagyon vészes, bár igaz, folyamatosan egyre gyengébben tolta, aminek a 3 védős rendszer, ill. a real ellen volt a mélypontja. Szóval Presas Rijkaard szemében is kényszermegoldásként lett ismét hosszabb távon kezdő
Mindenki (a nagy többség) Rijkaardot is szídja, h beteszi oleguert a kezdőbe.Zozzy 5 írta:Rijkaard szerelmes Presas-ba
Idén is alig játszott (bár voltak sérülései)lionelmessi19 írta:Belletti meg mért ne maradhatna? Kupában, kisebb bajnokikon idén és jövőre is elfér, egyébként meg ugyis igazolunk a posztjára nyáron, és akkor meg alig fog játszani!
Enrique írta:Szerintem is mindegy, hogy Béla, vagy Gio/Sylva kezd... Csak alulmúlni tudják egymást...
- sajnos - a Barcánál sokkal inkább a szívükre hallgatnak a vezetők egy-egy hosszabbítás esetében (Belletti és a balbekkek), mint mondjuk az eszükre... Ennek a levét meg sajnos a csapat fogja meginni...
Sztem Belletti semmivel nem jobb Sylvinhonálgrecki írta:Most, hogy Oleguer "sajnos" partvonalon kívül van, szerintem új hadrendet eszel ki Rijkaard, hogy kicsit megint felforgathassa a csapatot. Persze ez csak rosszmájúság...Nem lepődnék meg, ha Zambrottát visszarakná jobb oldalra és Sylvinho vagy Gio kezdene. Akkor aztán véglelg elásná magát nálam...![]()
![]()
Jah ténylegozsimiki írta:Szerintem felesleges lenne elvinni Presast...hisz nem játszhat ha jól tudomZozzy 5 írta:Én is remélem h játszik majd. Oleguer ott van az utazó keretben?
Belletti, Puyol, Thuram, Zambrotta védősor tökéletes lenne.
Egyébként a hosszabításának én is örülök csak attól tartok h felesleges.
Rijkaard szerelmes Presas-ba, Zambrottát pedig az életbe nem tudja kiszorítani Béla.
Szerintem felesleges lenne elvinni Presast...hisz nem játszhat ha jól tudomZozzy 5 írta:Én is remélem h játszik majd. Oleguer ott van az utazó keretben?
Belletti, Puyol, Thuram, Zambrotta védősor tökéletes lenne.
Egyébként a hosszabításának én is örülök csak attól tartok h felesleges.
Rijkaard szerelmes Presas-ba, Zambrottát pedig az életbe nem tudja kiszorítani Béla.