2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem tehetetlen a csapat! félre értetted! én ezt írtam pontosan: "azt veszem észre, hogy telhetetlenek vagyunk! 4 góllal győzött szeretett csapatunk és mindenki azon sír, hogy [auto_cenzúra] volt a mutatott játék!" vagyis, MI szurkolók, telhetetlenek vagyunk!!! 4 gól sem elég!!! miért??? mert nem csak az eredmény számít, hanem a mutatott játék is!!! mi nem a real vagyunk!!! mert a barcelona több, mint egy klub.....lionelmessi19 írta:De így látom. Nem is erről van szó, hanem azt írtad, h "tehtetlen a csapat".Subinho írta:nem úgy értettem, hogy nem voltak szépek a gólok, hanem, hogy a meccs összképe unalmas labdázgatás volt... vagy te nem így látod???
Erre írtam, h sztem direkt nem játszottak, nem pedig amiatt, mert nem tudtak. Akkor volt komoly helyzet, amikor azt ők akarták. Legalább is nekem ez jött leg.
Főleg h ha megnézted, néha elég érdekes felállások voltak 1-0 és 3-0 után:
Iniesta-Dinho-Samu
----------Messi-------
meg
Messi----Dinho----Samu
össze-vissza rohangáltak , nem hiszem h nagyon gólt akartak még lőni, inkább kísérletezgettek...
De így látom. Nem is erről van szó, hanem azt írtad, h "tehtetlen a csapat".Subinho írta:nem úgy értettem, hogy nem voltak szépek a gólok, hanem, hogy a meccs összképe unalmas labdázgatás volt... vagy te nem így látod???
nem úgy értettem, hogy nem voltak szépek a gólok, hanem, hogy a meccs összképe unalmas labdázgatás volt... vagy te nem így látod???lionelmessi19 írta:Érdekes Subinho, már elmondtam párszor lentebb, de Neked is:
Én úgy vettem észre, h amig golt kellett rugni, addig mentek előre a fiúk, 4ből 3 gól gyönyörű lendületes látványos akcióból született.
Persze közben sok volt a labdázgatás, de sztem ha rá lenne kényszerítve a csapat egy meccsen, akkor végig tudna így játszani, lásd El Classico, ahol Presas barátunk kiállításáig folyton vezettük a szép akciókat!
off:Subinho írta:5-1 lett az ajax-psv meccs...
Sevilla nem csak év elején betlizett,szóval úgyanúgy némely mecsre eltűnnek mint Mi,semmivel sem kiegyensúlyozotabbak!Subinho írta:gyerekek, azt veszem észre, hogy telhetetlenek vagyunk! 4 góllal győzött szeretett csapatunk és mindenki azon sír, hogy [auto_cenzúra] volt a mutatott játék! nos, ez így van!!! hónapok óta ezt a lelketlen játékot látjuk!!! elveszett a csapatból az a jó kis hajtós támadó foci! úgy látszik elment amszterdamba... ott 5-1 lett az ajax-psv meccs... mint a régi szép barcelona időkben... érdekes!!! vajon hol keresendő az összefüggés???![]()
ennek ellenére megnyerheti a csapat a ligát, mert a soron következő meccsek a malmunkra hajtják a vizet! ha minden jól megy 2-3 ponttal mehetünk a sevilla előtt, a real előtt meg 5-6 pont megmarad. de ehhez az kell, hogy ezt a pár meccset komolyan vegyék a srácok!!! mert az eddig mutatott játék alapján NEM érdemelnék meg a bajnoki aranyat!!! az igazságos a sevilla elsősége lenne, mert nagyon jó formában vannak, csak épp ők is belekerültek év elején egy kis gödörbe...
Off: (BARCA vs. Real toppicba valóvarga tamás írta:Tudom, még csak szünet, de azért ideszúrom az erdményt: margit-nástic 0-0. A nástic a 6. perctől kezdve 10 emberrel játszik, a bernabeuban a 25. perctől fogva szinte folyamatosan fütyülnek. A végén sztem nyer a margit, de ez akkoris elég égő.
Az aranylabda meglehet neki, de MARADONA azért még messze van. "Isten kezénél" meg sosem lesz jobb, nála max a "fekete gyöngy" volt egy picivel jobb, de értelmetlen őket összehasonlítani, más kor, más foci.Los Banditos írta:Vagy még annál is jobbRonaldinho #10 írta:Hogy milesz? MARADONA!Ha így folytatja akkor könnyen meglehet neki az Aranylabda...
Mivel nem vagyok itt, így nehezen tudom moderálnivarga tamás írta:Kedves Charlie!
Úgy látom, itt egyesk szabadon írhatnak bármit, mások meg ha egy picit erősebben fogalmaznak, akkor kitiltással vannak megfenyegetve - általad. Talán egyenlő mércével kéne mérni. boggabor szerint Rijkaardot fejbe kellene lőni, én csak az eltakarodása mellett foglaltam állást. Ezek szerint az elküldésre való felszólítás súlyosabb cselekmény, mint a fejbe lövésre való utalás. Hát, engem inkább küldjenek el a kispadról, minthogy lőjjenek agyon. Választ nem várok.
Eszt irom en is mar vagy honapja csak mindenki Zambrotta ball oldal ott van 2 normalis emberunk nem is ertem mert kapott uj szerzodest Belleti Presas jo csere ember, de ha jovo heten jatszik varga tamás kérésére moderálva,JOGOSAN!Ronaldinho #10 írta:ÁMENLos Banditos írta:Zambrotta még jobban játszott ott a jobboldalon szerintem úgyhogy ottis hagyhatnánk és a baloldalra visszajönne Sylvinho vagy Gio és máris megvan úszva a mi PreSasunk.![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon remélem, hogy frank is erre gondol... ha mégis visszarakja Ole -t a kezőbe, akkor fúúú... leutazok spanyolhonba, oszt oat csinálok, hogy 4 év börtönt is kapok érte
Hát a meccsek közbeni kifakadásaid szerint nem is nagyon nézed a meccseket, csak az első 20-30 percet.varga tamás írta:Kedves Rumig: ha a Dream Teamet szeretném csak akkor most nem izgatna a csapat, nem nézném a meccseiket. Úgy gondolom, hogy a Cruyff-féle garnitúra igenis lehet mérce a mindenkori Barca előtt, és minden további nélkül lehet hozzájuk hasonlítani az utódokat.
Amikor meg 4. és 6. helyen végewztünk, akkor elég lehangolt voltam, de betudtam annak, hogy a kispadon van Gaal ült, akit nagyon nem kedveltem - főleg a második regnálása idején, amikor csupa hollanddal álltunk fel. De, gondolom számodra sem a 4-6. helyek a mérvadók?
ÁMENLos Banditos írta:Zambrotta még jobban játszott ott a jobboldalon szerintem úgyhogy ottis hagyhatnánk és a baloldalra visszajönne Sylvinho vagy Gio és máris megvan úszva a mi PreSasunk.![]()
Nem meglehet neki hanem biztos meglesz neki..Los Banditos írta:Vagy még annál is jobbHa így folytatja akkor könnyen meglehet neki az Aranylabda...
Vagy még annál is jobbRonaldinho #10 írta:Hogy milesz? MARADONA!Barcaforever írta: Messi, most nagyon nagy formában van.Könyörgöm 19 éves.Mi lesz az elköv. években?![]()
![]()
Hogy milesz? MARADONA!Barcaforever írta: Messi, most nagyon nagy formában van.Könyörgöm 19 éves.Mi lesz az elköv. években?![]()
![]()