Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na figyelj Lio! engem nagyon nem érdekel hogy rólam mi a véleményed, de azt nem szeretném, hogy a többieket lehülyézd, vagy lenagyképűzd azért, mert szabadon, de/és nem trágár szavakkal díjazzuk a csapat leggyatrább, ámde legmegkérdőjelezhetőbb beállítottságú játékosát, akin meccsek sora megy el.lionel19 írta:nem azokra akik az olegueres anti szarságban benne vannak..Evilgrim írta:Vito,varga tamás,Lenzer,Ronaldinho 10,Tibi1982,Evilgrim,mademan,
Sharkinho,elprat,Perrero,retek,lionelmessi19,DUGO_11,Rivaldinho,
Game90,visca el barca,Silvianus,Balika Gaucho,don gamper,Los
Banditos,Subinho
Rájuk gondoltál?
Elfér...ozsimiki írta:Sziasztok!
Észrevettem egy apróbb hibát,remélem nembaj,hogy megemlítem...
Szóval a meccsről készült írásban olvastam:
"Eto'o már a harmadik percben jól fölismerte a lehetőséget, s mintegy harminc méterről vette be a bámészkodó Vallejo kapuját egy emeléssel."
nem azokra akik az olegueres anti szarságban benne vannak..Evilgrim írta:Vito,varga tamás,Lenzer,Ronaldinho 10,Tibi1982,Evilgrim,mademan,
Sharkinho,elprat,Perrero,retek,lionelmessi19,DUGO_11,Rivaldinho,
Game90,visca el barca,Silvianus,Balika Gaucho,don gamper,Los
Banditos,Subinho
Rájuk gondoltál?
ide nem is akartam...Game90 írta:Sztem nem muszájlionel19 írta:talán azért mert sok a nagyképű [auto_cenzúra] egyén, ha akarod irok neveket is...![]()
Nem kell nagyobb konfliktus
Sztem nem muszájlionel19 írta:talán azért mert sok a nagyképű [auto_cenzúra] egyén, ha akarod irok neveket is...
talán azért mert sok a nagyképű [auto_cenzúra] egyén, ha akarod irok neveket is...Los Banditos írta: Mostnában jelentéktelen dolgok miatt panaszkodsz,lionel19!![]()
Én is így vagyok, valakit nagyon kedvelek, valakit kevésbé, de nem rühellem.én nem fogom lejáratni magam emiatt, meg a barcában nincs olyan játékos akit utálok, mert a KEDVENC csapatom
Csinálj csak nyugodtan,senki és semmi nem tiltja de valószínűleg rajtad kivűl senki sem jelentkezne a klubba.lionel19 írta:naja majd énis csinálok anti-messi klubbot és akkor megnézem hányan ugrálnak majd itt hogy vegyem ki...lionelmessi19 írta:Én is úgy gondolom, h maradjon csak az az aláírás!
Nem értem, mért kéne kivenni...
Lionel, csinálj Presas ultras klubbot!
én nem fogom lejáratni magam emiatt, meg a barcában nincs olyan játékos akit utálok, mert a KEDVENC csapatomlionelmessi19 írta:csinálj, külön kérlek téged, csinálj!lionel19 írta:naja majd énis csinálok anti-messi klubbot és akkor megnézem hányan ugrálnak majd itt hogy vegyem ki...lionelmessi19 írta:Én is úgy gondolom, h maradjon csak az az aláírás!
És aztán kiváncsi leszek, ki kéri majd h vedd ki...
Az lehet, h majd mindenki hülyének tart, de kivenned nem kell majd...
csinálj, külön kérlek téged, csinálj!lionel19 írta:naja majd énis csinálok anti-messi klubbot és akkor megnézem hányan ugrálnak majd itt hogy vegyem ki...lionelmessi19 írta:Én is úgy gondolom, h maradjon csak az az aláírás!
naja majd énis csinálok anti-messi klubbot és akkor megnézem hányan ugrálnak majd itt hogy vegyem ki...lionelmessi19 írta:Én is úgy gondolom, h maradjon csak az az aláírás!
Sztem mindenkinek szive joga, hogy milyen aláírása vanlionel19 írta:anti-olegueres aláirásokat nem lehetne kivennni! mégis csak a kedvenc csapatunk egyik játékosáról van szó, aki már megmutatta hogy nem egy zsoldos és próbál tenni a csapatért..
Köszi a választ!Enrique írta:Elvileg 30 perccel kezdés előtt lehet utoljára tippelni.