Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.mininova.org/search/fifa+manager+07/seedslionel19 írta:Fifa Managert honnan tudom letölteni? Kiváncsivá tett ez a klub alapitós dolog , kipróbálnám amugy mennyivel nehezebb mint a másik?
De nemám! Én már felküzdöttem magam PL-be, sőt meg is nyertem! Igaz nem kevés idő volt!Perrero írta:ez a klub alapitás se hülyeség
"GDB" lol, 5 mp-ig nem tudtam hogy ez én volnék!Perrero írta:télleg GDB, sughatsz nyugodtan pár játékost Fifa Managerhez, nem naon kisérletezgettem még benne
msn és mondom...VictorValdes19 írta:nem tudjátok hol tudnám megszerezni a játékot letölteni a torrenten kivül
Crosast és Ustarit én most akarom leigazolni és Crauchot is...Enrique írta:
Dzsudzsák
Steven Taylor,
Marc Crosas,
Baros-Crouch-Pennant
Ustari
Kalou
Vanden Borre
Van Damme
Mindezek persze 4 év alatt.
szép eredmény..milyen helyezéseid voltak eddig? és kik a "nagy" igazolásaid?
inkább privibe beszéljük meg mert nem tok a chat-re feljönni mert nem engedlionel19 írta:ha feljösz chatre akkor elmondom mit kell mert nekem is ilyen gondom volt...VictorValdes19 írta:na szóval az van hogy lejött a játék frankon minden jó de ha rámennék az ikonra akkor azt irja ki hogy a windows nem tudja megnyitni a fájt meg alatta van szöveg meghogy társitani de bármihez társitom egycerűen nem tudom elinditani se kiirni és ez tök idegesitő már
ha feljösz chatre akkor elmondom mit kell mert nekem is ilyen gondom volt...VictorValdes19 írta:na szóval az van hogy lejött a játék frankon minden jó de ha rámennék az ikonra akkor azt irja ki hogy a windows nem tudja megnyitni a fájt meg alatta van szöveg meghogy társitani de bármihez társitom egycerűen nem tudom elinditani se kiirni és ez tök idegesitő már
hehelionel19 írta:google a barátod...VictorValdes19 írta:amugy mi a FM07 hivatalos honlapja![]()