Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IMDB-n elolvastam, nekem ez is kicsit horrorosan hangzik, de 8,4-es ratingje van... Az betyáros, köszi a tippet, ezt valószínű letöltöm...Perrero írta:jack nicholsontol a ragyogás, ne a 'mit is' ? töltsd le hanem amiba jn szerepel és kurbrick rendezte[/b][/color]
Nem t'om, a Kocka trilógia thriller?grecki írta:Mondjon nekem vki plíz thriller/krimi kategóriában vmi jó filmet, mert per pillanat semmi nem jut eszembe, amit le tudnék tölteni...
Faun Labirintusát kb. 1,5 hónapja láttam, és akkor le is írtam a véleményemet róla. Jó a látványvilág, jó színészek, egyedi (kicsit fura) történet, néhol nagyon durva jelenetek. Kb. ennyi.grecki írta:Zodiac?
Babel?
Faun labirintusa?
Vki látta?
Ohh, ugyanmárgrecki írta:Köszi az elismerő szavakat, de megmondom férfiasan ezekről még nem is hallottam... Művész -és rétegfilmben meglehetősen gyenge vagyok...
Énis most töltöm még.. előzőlem óvatlan voltam, valamenyik 60as évek beli elődjét tőltöttem leSlither írta:A 300-nak melyik változata? Ha cam-es, akkor inkább várok még vele.lionel19 írta: szerintem próbáld ki a Bearshare nevű programot, ott csak rákeresel és már töltheted.. gyors és megbízható.. azon rajta van mindkét film
A 300-nak melyik változata? Ha cam-es, akkor inkább várok még vele.lionel19 írta: szerintem próbáld ki a Bearshare nevű programot, ott csak rákeresel és már töltheted.. gyors és megbízható.. azon rajta van mindkét film
szerintem próbáld ki a Bearshare nevű programot, ott csak rákeresel és már töltheted.. gyors és megbízható.. azon rajta van mindkét filmozsimiki írta:Srácok!
Tudnátok adni nekem ezekhez torrentet?:
-Borat
-300
Megkösszönném
Színházba én holnap megyek.jelwaz írta:Am, színház nem jön be valakinek?
Köszi az elismerő szavakat, de megmondom férfiasan ezekről még nem is hallottam... Művész -és rétegfilmben meglehetősen gyenge vagyok...jelwaz írta:Grecki tesó! Mivel úgy veszem észre, hogy sok mindenben egyetértünk filmek terén, kérdeznék tőled véleményt az alábbi filmekről (mert úgy gondolom, hogy Te láttad, de ha más is akkor nagyon szívesen veszem, ha hozzászól), amik egyben legutóbbi filmélményeim voltak:
-Emelet
-Forradalmárok
-Mások élete.
Majd később én is jobban kielemzem eme filmeket...
Am, színház nem jön be valakinek?
Nem bírom az olyan filmeket, amelyeknek banális sztorijuk van... Az meg egy orbitális baromság! Van benne egy-két jó poén, de azok eltörpülnek a történet(?) mellett...Game90 írta:Tényleg, ezt kihagytam pedig nagyon jógrecki írta:Nekem 8![]()
Az komoly, amikor a pasi felgyújta a cipőjét és ott ,,táncol''. Meg amikor letöri a főnök szobrának a micsodáját és utána bemutat neki![]()
Nemzetbiztonság BT miért nem jön be?![]()
Tényleg, ezt kihagytam pedig nagyon jógrecki írta:Nekem 8