Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megint szenzációs lett Krojf koma!Krojf írta:Komáim!
Szerintem Deco koma nem kíván elmenni tőlünk...
Csak a legvégsőbb esetben.
Akkor viszont átmegy arcán a Deco-pír,
Majd testén egy markáns dekopír!
Szóval hova menne, ha ez várja,
Ez biz' nálunk nem járja!
Lökte ide Krojf a humort,
Mert kapott az agya egy tumort.
Igaz, hogy az Inter a kedvenc olasz csapatom, de azért egy kicsit visszafoghatnák már magukatEnrique írta:Az olasz sajtó szerint Máncsíni a távozó Júdás helyére a mi Decónkat szemelte ki. A La Gazzetta pedig azt mondja, könnyebb lenne Messit elhozni.
Szerencsémre meglehetősen jó nyelvérzékkel áldott meg az ég, szóval egyedül is meg tudnék bírkózni vele, csak ne lennék ilyen lusta dög...el fuero írta:Szerintem egyedül értelmetlen spanyolul tanulni.
Én iskolában tanulok spanyolt, és az a véleményem hogy egyedül szinte lehetetllen.
Azt áruld már el nekem, hogy spanyol tudás nélkül hogy a francba fordítod le? Én csak egy-két szót tudok kihámozni belőle... Egyszer már elkezdtem spanyolul tanulni (eljutottam a második leckéig...Enrique írta:Spanyol tudás nélkül (gugli barát mindig segít) ->
Az olasz sajtó szerint Máncsíni a távozó Júdás helyére a mi Decónkat szemelte ki. A La Gazzetta pedig azt mondja, könnyebb lenne Messit elhozni. Meg a szokásos Ronaldinho -> Milán hülyeség is benne van.
De nem lényeg, a Sporton is minden marhaságot össze tudnak hordani; még felvetés szinten sem érdemes foglalkozni a dologgal.
Amennyit én ebből ki tudok hámozni, az vmi olyasmi, hogy az Inter érdeklődik Deco iránt. Vki spanyol tudással?sport.es írta:Según apunta la prensa italiana, el técnico del Inter, Roberto Mancini, habría pensado en el centrocampista portugués como el sustituto ideal de Figo.
Por otro lado, la 'Gazzetta dello sport' asegura que sería más fácil contratar al luso que a Lionel Messi, el otro gran sueño de la cúpula interista. Y añade: "Este escenario anima la perspectiva del derby milanés con Ronaldinho de rossonero y Deco con la camiseta del Inter".
Nana! Azért vigyázzunk csak, ha jól emléxem már a Sevilla ellen is bekötött újjal játszott, és tessék, ráesett, el is tört.-Deco- írta:Szerintem addigra már számolhat is
Végülis a lába kell,meg a feje, nem az ujja![]()
Hát nagyon remélemCooltiszo írta:A tegnapi meccsen nem volt rossz, de sok eladott labdája volt, és nem érzem benne a hajtást, ha már nem megy akkor odateszi magát, ettől sokkal több kell tőle hosszútávon, bár talán ez a forma visszanyerésének az első lépése?
Nem gondolok semmire sem, csak megfigyeltem, hogy elfogult vag Decoval (na meg a mutatott játékkal) kapcsolatban. Persze ez nem baj...lionelmessi19 írta:Ezt most hogy értsem?haze71 írta: De hogy te nem így láttad, azon nem csodálkozok...![]()
Attól függetlenül, h pl. az Deco Lampard csere ügyben elfogultan nyilatkozok, bizonyos dolgokra ezt nem lehet ráhúzni, ilyen az, h hány eladott labdát láttam nála! Kérlek keress egy statisztikát, ha tudsz! Vagy nézd meg mégegyszer a meccset...
Ha meg véletlenül nem az elfogultságomra gondoltál, hanem mondjuk másra...
Ezt most hogy értsem?haze71 írta: De hogy te nem így láttad, azon nem csodálkozok...
Nem tudom, hol lehetne utána nézni, van-e erről statisztika. Szerintem ismét rengeteg ki nem kényszerített hibája volt. De hogy te nem így láttad, azon nem csodálkozok...lionelmessi19 írta:Szerintem is!Los Banditos írta:A két gólpassza magért beszél szerintem
És azt is nézzétek meg, h mit össze futkározott, és mennyi labdát szerzett...
Egyébként meg: direkt figyeltem, aki azt állítja, h sok eladott labdája volt, az nem áll meg előttem...