Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
megírom privátban itt nemakarom mert sokan még nemlátták...Slither írta:Mi benne a fantasy-s? Valós történelmi eseményeken alapul. Max a filmtechnika kicsit fura.lionel19 írta:Tényleg nagy, pedig énis nagyra számitottam és nem csalódtam, bár kicsit Fantasy-s(kicsit túl sok a számítógépes megoldás)
Mi benne a fantasy-s? Valós történelmi eseményeken alapul. Max a filmtechnika kicsit fura.lionel19 írta:Tényleg nagy, pedig énis nagyra számitottam és nem csalódtam, bár kicsit Fantasy-s
Na ez megnyugtató! Előzetes alapján én is nagy filmre számítok,szóval akkor nem fogok csalódnip.robi írta:apam : D most jottem haza mozibol, neztem 300-at, pff ennel jobb film nincs is , ajanlom mindenkinek aki szereti az ilyesmi filmeket, nezd meg az elozetest es ha az teccik akkor a film is fog : D
Hétfőn check, kedden írok...lionel19 írta:300at valaki látta már, ha igen mi a véleménye róla?
Én bírom Gálvölgyit,Bajort,és hozzájuk képest többet vártam,dehát nem ők rendezték mondjuk...én se kapcsoltam elRumig írta:Én is jobbat vártam, de azért annyira nem volt rossz, h elkapcsoljak rólaozsimiki írta:Tényleg kumma gyenge vígjáték a Le a Fejjel című hazám készítménye![]()
Én is jobbat vártam, de azért annyira nem volt rossz, h elkapcsoljak rólaozsimiki írta:Tényleg kumma gyenge vígjáték a Le a Fejjel című hazám készítménye![]()
Engem semmigrecki írta:Nyugodtan bevallhatod, nem szégyen, és egyébként is hallgatásra kötelez az orvosi titoktartás... Szóval, mi bánt gyermekem???![]()
Le-legrecki írta:És letörölted?????ozsimiki írta:Ezt érdemes Moziban megnézni
![]()
Biztosra kell mennem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vito írta:váá.Vito írta:Miki, mit mondtak, mikor lesz itthon is látható?
mától!![]()
![]()
Üdv Vito!Vito írta:300!
nagyon várom, nemsoká látható a hazai mozikban, a theropüliai csatáról szól.
itt a hiv. honlap rajta egy trélerrel:
http://300themovie.warnerbros.com/
Innenozsimiki írta:Vagy bearshare
Egy kollega megnézte és szerinte gyenge volt. Aztán olvastam a lapokban, hogy a tömeg őrjöngve tombolt a film után, úgyhogy elkezdtem sajnálni, hogy kihagytam
Arra én is kiváncsi leszek! 3 ritka "rosszra" sikeredett szntemGame90 írta:Elkezdtem tölteni a Taxi 4-et. Kiváncsi vagyok, hogy milyen újítást tudtak belevinni![]()