Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az utolsó mondatoddal jellemezted magad igazán.el fuero írta:Bocs h válaszoltam, de most télleg ezért kellett ide írnod? Szerintem nem hiszem h ez olyan fontos dolog lenne.
Ne haragudj, de valamelyik illetékes válaszát vártam, és nem a tiédet...el fuero írta:Ha nem mondod nem tudtam volna aludnizizou fan írta:Nem tudom, hogy hová írjam: a Ronaldinhós hírrel kapcsolatban:
"26.-tól július 15.-ig" itt nem kell a pont a számok után, illetve:
"távol keleten" ez helyesen: Távol-Keleten.
Bocs ha rossz helyre írtam, nem tudom hova kell. Nem szemétkedni jöttem, csak észrevettem, és gondoltam szólok.![]()
Ha nem mondod nem tudtam volna aludnizizou fan írta:Nem tudom, hogy hová írjam: a Ronaldinhós hírrel kapcsolatban:
"26.-tól július 15.-ig" itt nem kell a pont a számok után, illetve:
"távol keleten" ez helyesen: Távol-Keleten.
Bocs ha rossz helyre írtam, nem tudom hova kell. Nem szemétkedni jöttem, csak észrevettem, és gondoltam szólok.
Törölni tudja egy Adminisztrátor, ha nagyon fontos...Ronaldinho #10 írta:Sztem nagyon jól jönne egy figyelmezető üzenet a regisztrációnál, vagy kikapcsolni!!!
Mert most egy nagyon jó nicket veszítettem el :SSSS
Remélem visszakapom... vagy törlitek és újra regisztrálom.
És most amit regisztráltam, azt elveszítettem? :S remélem visszakapom...Game90 írta:Mintha Enrique említette volna, hogy most rossz a regisztrálás
igen, így értettem Én isaky01 írta:most csináltam de,naponta fogják frissíteni...a linkre kell katt..
nem az eurobarca térképét fogja mutatni,hanem ha jól értem hogy a világon honnan kattintanak rá erre a linkre az eurobarca honlapon
Akkor erre kiváncsi leszekaky01 írta:nem az eurobarca térképét fogja mutatni,hanem ha jól értem hogy a világon honnan kattintanak rá erre a linkre az eurobarca honlapon
Mire kell nyomni, h mutassa az eurobarca térképét?aky01 írta:A látogatók geo térképe:
http://www2.clustrmaps.com/counter/maps ... robarca.hu
naponta fog frissülni