Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Miért ne legyen?Megtiltod nekem/ünk?Itt elég sok a Fradista és szívesen beszélgetünk a csapatról szerintem.Raziel írta:senkit nem érdekel h menyien vannak,csak NE A FRADI LEGYEN ÁLLANDÓAN A TÉMA vágod?Los Banditos írta:A HA nem játszik a fociban márpedig a múltfordulóban a Szolnok ellen is kintvoltak 7 ezren az emberek.Ha jól tudom idén még egy stadionban sem voltak ennyien egy meccsen.
És szted miért?lionel19 írta:Mivel nincs akkora stadion még sok helyen NB1ben sem
senkit nem érdekel h menyien vannak,csak NE A FRADI LEGYEN ÁLLANDÓAN A TÉMA vágod?Los Banditos írta:A HA nem játszik a fociban márpedig a múltfordulóban a Szolnok ellen is kintvoltak 7 ezren az emberek.Ha jól tudom idén még egy stadionban sem voltak ennyien egy meccsen.
Ebben nincs igazad,ha az egész országot figyelembe veszed 1000%,hogy a Fradi szurkolók többségben vannaklionel19 írta:Ezt tesem gondolod komolyan.. nagyobb szurkolótábor meg mitnem.. 5000 ember 500 ftos jegyekkel... persze ez az a nagy szurkolótábor...
Pakson többen lennének ilyen jegyekkel...
nemhinném ,meg amugyis sokat érnek vele.Game90 írta:A Fradit mindig is jobban fogják sztárolni. Ha visszasorolják őket a világ végére, akkor is. A legnagyobb szurkolótábor még mindig nekik van.Raziel írta:csak azt unom h miota ottvannak jobban sztárolják őket mint pl a debrecent
A Fradit mindig is jobban fogják sztárolni. Ha visszasorolják őket a világ végére, akkor is. A legnagyobb szurkolótábor még mindig nekik van.Raziel írta:csak azt unom h miota ottvannak jobban sztárolják őket mint pl a debrecent
1. rossz napja bárkinek lehet.lionel19 írta:
1. a 6. helyezett vasas verte őket 2vel, szal kiesés ellen harcolnának az tuti
2. hanem mi miatt?
Ha nem lesz megfelelő háttér, akkor úgysem indulhatnak.kell magyországnak megint az hogy egy csődbement csapatot visszasoroljanak?
nem lényeg,én tudom h azért vannak ott,de ottvannak...csak tényleg rossz nézni h beirjátok ide nagy elánnal hogy makó - fradi 1-3 érted?! ,csak azt unom h miota ottvannak jobban sztárolják őket mint pl a debrecent ne legyen már a fradi a téma mindig,a topic neve amugyis borsodi ligaozsimiki írta:H hogy mi miatt ?
Erről lemaradtál volna? Tartózások,csőd közeli állapot...játékosbérek...
Ezért zárták ki őket!
Kellő pontjuk volt,h bőven bentmaradjanak,sőőőt
nem maradtam le, tudom hogy e miatt és pont ezért nem kellene hogy visszamenjenek még nem lesz stabil háttér, kell magyországnak megint az hogy egy csődbement csapatot visszasoroljanak?[/b]ozsimiki írta:H hogy mi miatt ?
Erről lemaradtál volna? Tartózások,csőd közeli állapot...játékosbérek...
Ezért zárták ki őket!
Kellő pontjuk volt,h bőven bentmaradjanak,sőőőt
Game90 írta:1. ki nem gyenge az NB1-ben?? Ezzel a játékoskerettel egy 5-6 helyen simán! ottlennének.Raziel írta:ja a fradi az fradi,de ez a csapat gyenge az NB1-es szintű csapatok ellen nem véletlenül vannak NB2-ben.
2. nem a bajnokságban elért eremény miatt vannak a másodosztályban
1. ki nem gyenge az NB1-ben?? Ezzel a játékoskerettel egy 5-6 helyen simán! ottlennének.Raziel írta:ja a fradi az fradi,de ez a csapat gyenge az NB1-es szintű csapatok ellen nem véletlenül vannak NB2-ben.
ja a fradi az fradi,de ez a csapat gyenge az NB1-es szintű csapatok ellen,ez tény ide lehet irogatni h megverte Makót büszkék lehetnek magukra grat...nem véletlenül vannak NB2-ben.Majd ha feljutnak meglátjuk mire lesznek képesek,de ez a teljesitmény nagyon gyenge az NB1-be de ahogy ismerem a fradit ha feljut egyből megvesznek minden jo játékost az NB1-ből,mert ki lesz nyalva a valaguk h ők feljutottak,ez az én véleményem,bocs ha megbántottam vkit...csak rossz nézni h kiket vernek meg és erre büszkék vagytok tisztelet a kivételnek...ozsimiki írta:Fradi az Fradi! A pontok számítanak,h ki marad bent!lionel19 írta:Minek legyen 6 Pesti csapat az első osztályban? Ha Fradi NB1ben van akkor balhé van. az meg nem kell...
Vannak balhés csapatok,ill szurkolók így is...
Most nem jut eszembe egy ilyen sem, de biztos, hogy voltak/vannak/leszneklionel19 írta:Na mondj egyet amit nem fővárosiak csináltak
Fradi az Fradi! A pontok számítanak,h ki marad bent!lionel19 írta:Minek legyen 6 Pesti csapat az első osztályban? Ha Fradi NB1ben van akkor balhé van. az meg nem kell...
izgalmasabb...Game90 írta:Balhék mindenhol vannak.lionel19 írta:Minek legyen 6 Pesti csapat az első osztályban? Ha Fradi NB1ben van akkor balhé van. az meg nem kell...
Fradi nélkül más az NB1.
Balhék mindenhol vannaklionel19 írta:Minek legyen 6 Pesti csapat az első osztályban? Ha Fradi NB1ben van akkor balhé van. az meg nem kell...
De a Fradinak jobblionel19 írta:Nyíregyházán jó csapat van... meglátjuk milesz...