Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Edmilson még gyengébben teljesít védőként, mint középpályásként... Neki szerintem nagyon leáldozóban van a csillaga. Mindig is kicsit overrated játékosnak tartottam, ugyanakkor elvitathatatlan, hogy nálunk is bizonyította már, hogy nem rossz képességű labdarúgó. No, meg, ahol épp van, az a csapat mindig bajnok lesz. Szoa talizmánnak jobb, mint focistának...laci18 írta:Van benne valalmi de szerintem Albelda akkor sem kéne Edmilson meg max behúzódhat kvédőnek.
Edmilson alapember volt a 2002-es Scolari-féle válogatottban.laci18 írta: De tényleg Edmilson vb-győztes igaz nem sok köze van hozzá de akkor is.
Vagy még idősebben is, pl: Maldini, Romario.ozsimiki írta:Rengeteg játékost tudnék említeni akik 32-33 évesen klasszis formát tudnak hozni![]()
És nem csak a legnagyobbak!
Van benne valalmi de szerintem Albelda akkor sem kéne Edmilson meg max behúzódhat kvédőnek.ozsimiki írta:Szerintem hülyeség általánosítani laci18!
Rengeteg játékost tudnék említeni akik 32-33 évesen klasszis formát tudnak hozni![]()
És nem csak a legnagyobbak!
Szóval abból nem lehet kiindúlni,hogy Edmilka most úgy néz ki,nem tud kijönni egy nagyobb gödörből (teszem hozzá,egyáltalán nem végleges ez még..) ,és akkor Albelda is Tuti hogy kiég 30-31 éves koráraez butaság
Rendben Edmilson nem egy Albelda de azt nem tudom hogy jobb-e vagy rosszabb. De tényleg Edmilson vb-győsztes igaz nem sok köze van hozzá de akkor is. Az is tény hogy Makelele más szinten űzi a focit mint Edm és mint Alb. De ha már cseszki akkor Essien. Ő kicsit más mit az eddig említettek, rentgeteget segíti a támadásokat és messziről is veszélyes és a gánai válogatottat is a hátán vitte/viszi. Igaz nem szimpatikus a természete és amugy sem fog képke kerülni mint lehetséges igazolás de el kell ismerni hogy jól nyomja.Zozzy 5 írta: Azért Edmilson-nal ne hasonlítsuk Albeldát, 1 az hogy Edmilson nem éri el Albelda szintjét, a másik meg hogy Edmilson amúgy is egy kifejezetten sérülékeny típus.
Azért Makelele szerintem más. Ő 1ike a világ valaha volt legjobb védekezeő középpályásainak. És még szerintem most is toppon van. Az első cselszi elleni meccsen a bl-ban(a mostani kiírásban) sztem ő végzett velünk. Albelda erre nem lenne képes.grecki írta:És Makalele? Ő is egy vén [auto_cenzúra] szerinted? Ahhoz képest még elég megbízható teljesítményt nyújt, hogy közelebb van a negyvenhez, mint a harminchoz...
3-4 év !!!!! Ne viccelj már!TeeeB0R írta:Hát szerintem Albelda egy megfelelő ember lenne a pozícióra, s a szerepköréhez képest még nem idős, szeptemberben lesz 30, van még benne vagy 3-4 év a maximumon. Én mindig is csodáltam játékát.
A világ legjobbjai azon a poszton, azoknak a feltételeknek eleget tesznek. Azért szeretnének sokan színesbőrüt. Mivel jó felépítésűek, jó kondíciójúak. Na érted ...Rivaldo11 írta:Toure biztos Barca szint lenne? Én azt mondom, elsőként Albeldára kell hajtani.Ha nem jön össze, akkor lehetne másban gondolkodni.Amúgy ez tetszik,amit sokan emlegettek, hogy "szines bőrű,jó felépítésű"játékost kell igazolni. Mintha meg lenne szabva,hogy kizárólag afrikai töltheti be a vkp szerepét.
Nekem mindegy, milyen a bőrszine, csak válljon be!
Alves 20 körül mozoghat. Touré meg nem lehet több 8 milliónál.Deco01 írta: D.Alvesröl + Y. Toureröl sajna nm találtam piaci értéket.
jah...a cselzivel játszottak kétszer...nem nagy kunszt...lionel19 írta:elis felejted a cselzi is milyen kiscsapat ... ha Dos Santos jövőre semmit nem mutat, el kell majd adni?visca el barca írta:azert lett eladva mert az égadta vilgon semmit nem mutatott...lehet h a leira meg academica ellen nagy spiler, de azok nem a sevilla, valencia, real madrid...barca0417 írta:
egytértek, mindkettő kéne