Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Választani kell vagy az Samp és az Inter légiósa ül a padon vagy a magyar bajnokság egyik tehetsége...Game90 írta:Huszti meg a Hannover legjobbja mégsem válogatott![]()
![]()
Azért is mondtam, hogy rossz az 1 csatáros játék, mert akkor Hrepka, Németh vagy Farkas a csak a cserepadon ülne.
Vass Ádám például ha már fiatal kellGame90 írta:Los által belinkelet szöveget én is olvastam. Ugyanaz a véleményem![]()
Egyébként mit szóltok a 2012-re tervezett magyar válogatotthoz? Linkel nem tudok szolgálni sajnos![]()
Ki védekezne?mondjuk egy Dzsudzsák-Filkor-Koman-Gera belső középpálya nem lenne rossz
Ki védekezne?mondjuk egy Dzsudzsák-Filkor-Koman-Gera belső középpálya nem lenne rossz
Nevetséges...„Figyelemmel kísérem a futballista teljesítményét, és örülök, hogy bemutatkozott, ennek ellenére nem tervezem behívni sem a felnőttek közé, sem az U19-es csapatba – reagált a szövetségi kapitány a felvetésre, hogy az olasz első osztály nem vonja-e maga után a játékos válogatott kerettagságát. – Utóbbi együttessel fontos versenyre készülünk, a május közepén sorra kerülő európai elitkör küzdelmeire, és addig már nem szeretném felbolygatni a társaságot. Filkor Attila és Koman Vladimir helyzete egyébként egészen különböző, hiszen a Sampdoriát egy pillanatig sem szabad összekeverni az Internazionaléval. Lehet, hogy furcsán hangzik, de én úgy gondolom, az Inter Primaveraegyüttese magasabb szintet jelent, mint a Sampdoria felnőttcsapata. Emellett azt is látni kell, hogy Olaszországban egy-egy fiatal bemutatkozásának hátterében egészen más indokok is állhatnak, mint amelyekre elsőre gondolna az ember – sokszor a felnőttcsapat csak kirakat, ahonnan könnyebben kölcsön lehet adni a tehetséges játékosokat. Nem lennék meglepve például, ha Filkor Attila és Koman Vladimir jövőre már egy másodosztályú olasz klubban szerepelne.”
Júúúj, de para.antiimperialista írta:Szerintem Dzsudzsákra gondolszel fuero írta:Dudás ballábas!!!!!helyére Bori, ha fiatalítani kell
Halmosi már nem nagyon játszik hátvédet, Debrecenben is csak azért játszott, h tudjon játszani ő is meg Dudás is.Dudás jobbos, és Győrben játszik.
Husztit nem lenne értelme a védelemben játszatni.Vito írta:Huszti----Juhász----Balogh-----Bodnár
Szerintem nem kell sajnálkozni,mert végre elindúlt vmiGame90 írta:Most sajnálom, hogy kikaptunk MáltátólMost lehetne akár 9 pontunk
![]()
1. Törökország 13
2. Görögország 12
3. Bosznia-Hercegovina 7
4. Norvégia 7
5. Magyarország 6
6. Málta 4
7. Moldova 2
Hát igen,kb ez olyan sajnos mint:Game90 írta:Azért néha hallatszik egy Ria-Ria-Hungária vagy egy Hajrá Magyarország![]()