Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Heinze tud focizni,nem 1x bizonyitott márvisca el barca írta:szted a heinze mivel jobb jatekos?Zozzy 5 írta:Silvestre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
szted a heinze mivel jobb jatekos?Zozzy 5 írta:Silvestre![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Áh dehogy... Roman pénze soha nem fogy el és most sincs egy cent adóssága sem.robag írta:Lásd: Chelsea, Real, akik még 10 év múlva is az adósságaikat fogják nézegetni!
sokan jajjongnak itt h nem kéne oreg jatekost venni... heinze is már 29... akkor meg már inkabb jojjon silvestre...ö raadasul kozepen is tud jatszani..ozsimiki írta:Heinze engem is elgondolkodtat!
Kifejezetten jó üzletnek tartom,Nagyon jó formában volt a sérülése előtt,és most is kezdi visszanyerni azt...
Részemről jöhet,bár Abidalnak is örülnék! De tudásban kb egy szint,és akkor már nézzük az árukat is
De a menedzsere azt nyilatkozta hogy a barca az első, és mivel ő és a klub napi kapcsolatban van ( valószínüleg ) ezért magunkra vehetjük!visca el barca írta:a lyon nem azt nézi h kinek adja el, hanem azt h ki mennyit ad érte. és mint tudjuk, szeretett klubbunk nem hajlando mélyen a zsebebe nyulni egyetlen jatekosert sem. kinek-kinek örömére vagy bánatárarobag írta:20 milliót ( vagy többet ) ne adjunk egy 27 éves játékosért.
Legyen fiatalabb, és olcsóbb!
Jó játékos Abidal, na de ennyi pénzt adni érte?
A Lyon azt hiszi, hogy most már mindenkit csillagászati áron fognak eladni. Vagy elnézték a bejáraton a felíratot: Nem real madrid, hanem FC BARCELONA!![]()
M
márpedig te is tudod, hogy nem fogunk egyetlenegy jatekosert sem 10-15-20 millat adni. foleg nem egy vedoert.Vito írta:szerintem adjon.„Abidal jövője kapcsán a Barcelona foglalja el az első helyet, majd az Arsenal következik" - árulta el, más kérdés viszont, hogy ennyi pénzt adna-e érte a Barca.
két hiányposztra kellene igazolni nyáron és, ha annak ennyi az ára, akkor ki kell fizetni! ha mi nem visszük, akkor viszi más, a Barcanak pedig újra csak az elvei maradnak. (miszerint nem adnak egy játékosért ennyi pénzt)
Vito írta:ki?lionel19 írta:Van sokkal jobb játékos azon a poszton...
és mennyiért lehetne elhozni?
a lyon nem azt nézi h kinek adja el, hanem azt h ki mennyit ad érte. és mint tudjuk, szeretett klubbunk nem hajlando mélyen a zsebebe nyulni egyetlen jatekosert sem. kinek-kinek örömére vagy bánatárarobag írta:20 milliót ( vagy többet ) ne adjunk egy 27 éves játékosért.
Legyen fiatalabb, és olcsóbb!
Jó játékos Abidal, na de ennyi pénzt adni érte?
A Lyon azt hiszi, hogy most már mindenkit csillagászati áron fognak eladni. Vagy elnézték a bejáraton a felíratot: Nem real madrid, hanem FC BARCELONA!![]()
M
Én kiadnák érte annyi pénzt,és remélném,hogy itt többségében a jó formája mutatokozik! Most nem kell 1 rossz meccse miatt általánosítani!lionel19 írta:Abidalra nem kell adni ennyi pénzt, nem éri meg. Vannak nagyon jó és nagyon rosssz meccsei is nagyon hullámzó.
szerintem adjon.„Abidal jövője kapcsán a Barcelona foglalja el az első helyet, majd az Arsenal következik" - árulta el, más kérdés viszont, hogy ennyi pénzt adna-e érte a Barca.