Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jajaja. Sajnos nincs Zambinak egy igazi klaszzis társa a másik oldalon. Belletti, Gio, Oleguer, Sylva csupa középszintű játékos. Ezen kell nyáron változtatni!lionelmessi19 írta:Valószínűleg semmit.Zozzy 5 írta:Gio mit keres a kezdőbe?Sztem nem játszik.
Teljesen bizonytalan, h ki kezd a szélső védő poszton, Zambi mellett. Bellettinek, Sylnek, Gionak és Oleguernek is ugyanannyi esélye van kb.
Gio nem jobb presasnálbzozo írta: ahogy mondod!!
GIO pedi ottlegyen mert ha presas kezd idegeskedhetünk mikor állitják ki megint!!!letelt már a büntetése? remélem nem...ha ö van a kezdőben ideges leszek
ahogy mondod!!Saviola írta:FC Barcelona-Deportivo La Coruna:
Barcelona, Camp Nou
22:00 - Sport 1 [Élő - 21.45]
Vezeti: Ayza Gámez
Barcelona: Valdés; Zambrotta, Thuram, Puyol, Gio; Edmílson (Motta), Xavi, Iniesta, Messi; Ronaldinho és Eto'o.
Deportivo: Aouate; Coloccini, Lopo, Andrade, Capdevila; De Guzmán, Juan Rodríguez; Estoyanoff, Verdú, Cristian; Riki.
Remélem nyerünk,s innentől magabiztosan hozni fogjuk a meccseinket.Gio helyett kezdhetne Sylvinho..![]()
ViScA eL BaRcA!
gondolom Zambrott kezd a balon, Presas meg a jobbon... monnyuk' én jobban orulnék ha Zamb lenne a jobbon, Sylvinho meg a balon...lionelmessi19 írta:Valószínűleg semmit.Zozzy 5 írta:Gio mit keres a kezdőbe?Sztem nem játszik.
Teljesen bizonytalan, h ki kezd a szélső védő poszton, Zambi mellett. Bellettinek, Sylnek, Gionak és Oleguernek is ugyanannyi esélye van kb.
Valószínűleg semmit.Zozzy 5 írta:Gio mit keres a kezdőbe?
Sztem ennek az lehet az oka, hogy Gio valószínűleg távozik a nyáron, és most kicsit több játéklehetőséget kap.Saviola írta:Gio helyett kezdhetne Sylvinho..![]()