Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Melyik meccsről beszélsz? Előrefelé egy jó labdája sem volt a Zaragoza ellen. Amiket taktikai szabálytalanságnak mondasz, sztem inkább ütemkésések voltak. A két lővési kisérletén kívül nem sok hasznosat csinált. Ha ő volt az egyik legjobb nálad akkor nagyon elfogult lehetsz vele szemben.lionelmessi19 írta:Az a helyzet, hogy hajtott. Jól játszott, kevés eladott labdája volt sztem. Taktikai szabálytalanságokat megint bevállalta.
Szerintem, ha ki lehet ilyet egyáltalán emelni, akkor ő volt a Barca oldalán az egyik legjobb, és leghasznosabb.
Sztem volt már, h együtt kezdtek, méghozzá 2007-ben. De nem tom, lehet csak azért tűnik így, mert sokszor volt 3-4-3. És akkor mindhárman ott voltak.Game90 írta:Én utoljára a Real - Barcára emlékszek, amikor velük kezdtünk a kp-n. Azt el is buktuk 2-0-ra, azóta nem kezdtünk ezzel a kp sorral. Viszont kilehetne próbálni, a labdatartás igen magas lenne nálunk
Ugye ugye?Game90 írta:Pedig én még egyszer kétszer elcseréltem volna LampardraDe a mai meccs alapján rájöttem, hogy nagyon hiányzik.
Rijkaard sztem nem merné meghúzni a Deco - Xavi - Iniesta 3mast. Pedig ezekkel a védekező kp-kal nem megyünk sokra
Ezaz, végre valaki meglátta ezt rajtam kívül is! nagyon hiányzik nekem.Game90 írta:Deco hiányzik erről a kp-rólDe szerencsére tudtuk hozni a meccset nélküle is. Következő meccsen már kezdő lesz.
Hehgrecki írta:A wikipedia azt írja róla, hogy tulajdonképpen a "The Sun vasárnapi változata"...Los Banditos írta:Valószínűleg a New of the World is egy roppant hiteles újság.
A Színes Mai Lap értesülései szerint: "Drogba Oleguer swap várható..." Emlékeztek?![]()
A wikipedia azt írja róla, hogy tulajdonképpen a "The Sun vasárnapi változata"...Los Banditos írta:Valószínűleg a New of the World is egy roppant hiteles újság.
Nah ne kötekeddjEvilgrim írta:Nem a legtöbb,hanem az összes..ozsimiki írta:
U.i.: Krojf legtöbb hsz e nagyon jó![]()