Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fenébe,hogy én nem tudok bedőlniEvilgrim írta:Háát,ez mekkora hír!Csak ott esett le,hogy a kép alá mindig valami forrást írnak,de most Eurobarcát írtak...:)Mindenkinek Boldog Bolondok Napját!
![]()
Mekkora lenne már ha tényleg nem kamu a cikk.DavidsNeD írta:Hát pedig... van valóságalapja a cikknek, sajnos.
Hajjaj, dehogyisnem! Tuti hogy aki először olvassa, azt se tudja mi van!Los Banditos írta:Sorry de szerintem ez egyáltalán nem vicces és nemis veszi be senki.![]()
![]()
éjjen a jókedv & vidámságLos Banditos írta:Én nem nagyon vettem be de azér' jó volt.![]()
Saviola írta:A hír,ami kint van a főoldalon hatalmas kamu..nézzetek rá a mai dátumra.![]()
Jó trükk volt.Gratz.![]()
[S emellett a mai nap is dőltbetűkkel van,nem véletlenül..]
Márquez-t is oda lehet számolni féligGame90 írta:A legtöbb dologgal egyetértekTaibi írta:Középp.: Xavi, Iniesta, Deco, Motta, Vkp![]()
De én a kp-ra felhoznék még valakit a B-keretből, nekem egy kicsit kevés a kp-k száma.
A legtöbb dologgal egyetértekTaibi írta:Középp.: Xavi, Iniesta, Deco, Motta, Vkp
Pont ezt írtam elbarca99 írta:Zambrotta a bal oldalon játszik jobban, és bal bekket kéne igazolni?lionelmessi19 írta:Így bal-bekket kéne inkább igazolni....Sztem vmit elírtál.
Zambrotta a bal oldalon játszik jobban, és bal bekket kéne igazolni?lionelmessi19 írta:Így bal-bekket kéne inkább igazolni....
Most az alapján döntöttem úgy, h vezet Dani Alves 52-48ra, h Zambi sokkalta jobban játszik bal oldalon. Ez már nem egy meccsen alapul, csak tegnap nagyon élesen látszott, amit eddig is sejtettünk/tudtunk.Game90 írta:Mi alapján döntöd el, hogy jelen pillanatban ki kell?lionelmessi19 írta:Szélső védő tekintetben gyakorlatilag napról napra változik az álláspontom mostanában.
Mi alapján döntöd el, hogy jelen pillanatban ki kell?lionelmessi19 írta:Szélső védő tekintetben gyakorlatilag napról napra változik az álláspontom mostanában.
Most már Dani Alves vezet. Zambrotta lényegesen jobb a bal oldalon.lionelmessi19 írta:Szélső védő tekintetben gyakorlatilag napról napra változik az álláspontom mostanában. Nem nagyon, csak mindig egy kicsit változik.
Most ott vagyok, h :
Abidal: bal oldalra, amit Zambit jobb szerepeltetését jelenti, de sztem balon jobb vóna, Abidal egy jó bal szélső, de nem olcsó, és megszerezni sem könnyű a sok kérő miattt
Alves: egyáltalán nem szimpatikus, de talán a világ legjobb jobb-bekkje, és így játszhatna Zambi a bal oldalon. És rohadt drága lenne valszeg, és neki még több kérője
akad.
50-50 %on vagyok jelen pillanatban, nem tom kinek örülnék jobban.