Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt annyira nem vágom, hála Istennek már nem játszik olyan sokat Messi felépülése óta. Ezért nem is nagyon látom a stoplisát.barca99 írta:Sztem Giuly is abban nyomja. Vagy legalábbis tuti, hogy tavaly, még olyanban játszott.el fuero írta:Eto'o-nak van a legjbb stoplisa szerintemaz a piros puma
![]()
Nagyon bejön...
Sztem Giuly is abban nyomja. Vagy legalábbis tuti, hogy tavaly, még olyanban játszott.el fuero írta:Eto'o-nak van a legjbb stoplisa szerintemaz a piros puma
![]()
Nagyon bejön...
Eto'o-nak van a legjbb stoplisa szerintemantiimperialista írta:PUMALos Banditos írta:Nekem sem tetszik annyira.Főleg a színe olyan izés...![]()
Hamár cipők akkor Nike vagy Umbro.Azokat szeressük a legjobban.![]()
![]()
Ez a cipő meg fehérben sokkal jobb. Olyanban játszik Saviola, meg Messi is abban nyomta egy ideig.
PUMALos Banditos írta:Nekem sem tetszik annyira.Főleg a színe olyan izés...![]()
Hamár cipők akkor Nike vagy Umbro.Azokat szeressük a legjobban.![]()
Háátbarca99 írta:Így néz ki Messi új csukája
Szép kis cipellőbarca99 írta:Így néz ki Messi új csukája
Valóban, a válogatottak nem szoktak igazolni, épp ezért írtam, h nem szoktakozsimiki írta:Bocsi,de ezt magyarázdd meg nekem,nem bírtam nem megjegyeznilionelmessi19 írta:
De nem is kötődök egyetlen válogatotthoz sem úgy, mint a Barcához, amellett pedig nem csináln egyetlen válogatott sem olyan dolgokat pl. igazolások terén, amit a Madrid.
![]()
Válogatottak nem szoktak igazolnimás válogatottakból
Esetleg ha egy playa régóta játszik vmilyen országban,akkor honosítják,de ha így értetted,akkor rosszúl írtad
![]()
Én sem! Sőt...grecki írta:Én pl nem!Game90 írta:Brazíliát pedig sztem mindenki szereti.
Bocsi,de ezt magyarázdd meg nekem,nem bírtam nem megjegyeznilionelmessi19 írta:
De nem is kötődök egyetlen válogatotthoz sem úgy, mint a Barcához, amellett pedig nem csináln egyetlen válogatott sem olyan dolgokat pl. igazolások terén, amit a Madrid.
grecki írta:Tehát, ha a Real látványos támadófocit játszana, akkor nekik is szurkolnál?
Brazíliát sztem mindenki szereti greckin kívül!grecki írta:Én pl nem!Game90 írta:Brazíliát pedig sztem mindenki szereti.