Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak az a hihetetlen h még mindig bíznak Aragonesbenlionelmessi19 írta:Na ,Van Gaalnak örülnék a spanyol kispadon. Szerintem jó edző, függetlenül attól, h mit csinált a Barcában.
hát azért még van hátra 10meccs a bajnokságbol...az 30 megszerezhető pont szóval ez a bajnokság még nem lefutott egyáltalán,bármi megtörténhet,de remélem hogy bajnokok leszünk,mert kijelenteni még nem merném.lionelmessi19 írta:Ezt én is. Úgy érzem, h kezdenek rendbe jönni a dolgok. Visszatért a Tridente két sérült tagja, és rögtön lehozták nekünk az elmult 2 meccset, plusz megmentettek az el classicoi szégyentől is, ami Presas barátunktól könnyedén bekövetkezhetett volna...Game90 írta:A sevillai pontvesztés most jól jött![]()
Kimerem jelenteni, hogy 90 %-ban már miénk a bajnoki cím
Szép akciók, támadások vannak, lendületesek és a befejezés is rendben van már. Vannak még hibák, főleg hátul, de ha már többet rugunk, mint az ellenfél tud, akkor bent vagyunk.
Madrid nem fog beleszólni, Valenciánál soha nem lehet tudni, Sevillával kell komolyan mérkőznünk.
De lényegesen egyszerűbb meccseink lesznek nekünk, főleg a hajrá végén!
És így már kijön a 90% , főleg ha a Sevillánál is lesznek sérüléshullámok, mint pl. most a pichichi-jelölt, és Alves.
Ezt én is. Úgy érzem, h kezdenek rendbe jönni a dolgok. Visszatért a Tridente két sérült tagja, és rögtön lehozták nekünk az elmult 2 meccset, plusz megmentettek az el classicoi szégyentől is, ami Presas barátunktól könnyedén bekövetkezhetett volna...Game90 írta:A sevillai pontvesztés most jól jött![]()
Kimerem jelenteni, hogy 90 %-ban már miénk a bajnoki cím
Ez nagyon jól jött! És nem is a rangadók egyikén botlottak (Madrid,Valencia...)Slither írta:És 0-0 maradtlionelmessi19 írta:Na, 57. perc, 0-0 az Osasuna vs. Sevilla.
reménykedhetünk!
Talán szerencsénk lesz.
Egyébként nem játszik Alves, és Kanoute sem.![]()
![]()
Remélem egy-két kék-zöld foltot is összesedtek a pamplonai "pokolból".
És 0-0 maradtlionelmessi19 írta:Na, 57. perc, 0-0 az Osasuna vs. Sevilla.
reménykedhetünk!
Talán szerencsénk lesz.
Egyébként nem játszik Alves, és Kanoute sem.
Én már most elmondom, hogy nem is lesz pontom a tippjátékbansasi1 írta:Az 5 órai meccseknek nem rossz az eredménye![]()
1-1
1-1
2-2
4-4
Gondolom sok teli lett tippjátékbansasi1 írta:Az 5 órai meccseknek nem rossz az eredménye![]()
1-1
1-1
2-2
4-4
Hát így már vmivel másképp hangzik, viszont én még sehol nem hallottam ilyet. Ha ilyen előfordulna, gondolom az nálunk is fórumtéma lenne.cibuu írta:én voltam az az értelmiségi,elmebajos.
De nem vagyok katalán gyülőlő aragones fan.ez ilyen formában nem igaz
Puyol valóban hajt a meccseken,de nem egyszer hangoztatta már,hogy nem kíván együt játszani a többiekkel,és ezt más játékosok is erősitették.ez a szemétség.ezért mondtam.Sőt még olyan hir is volt hogy akarnak külön katalán válogatottat.ez nem szemétség???
Nem a barcával vagy nem a barszásokkal van bajom.aki ismer az tudja hogy nem szokásom fikázni a barcelonát.
neked lehet hogy tényleg nem igy jött át,pedig ez az igazság.
aragones egy nagy nulla szerintem,és szeretném ha leváltanák.
na nekem ez a véleményem.
Nem csak azért volt rossz,hanem a színvonal miatt,és a mutatott játék miatt,ahogy Lio is írta...Game90 írta:Jó, azért volt rossz, mert nyertek. Akkor úgy írom, hogy izgalmas lehetett
Micsoda értelmiségi ember lehet. Elképesztő.barca99 írta:OMG, tudom már miért nem olvastam sokáig madridista fórumot. Vki szerint azért nem jó a spanyol válogatott, mert a "szemét katalánok utálják a Realosokat, és azért nincs összetartás a csapatban".![]()
![]()