Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
van basten és pelé senkik maradonához képest maradona a világ valaho volt legjobbja!Raziel írta:van basten,pelé ez a kettő már jobb mint maradona.lionelmessi19 írta:Szerintem meg Lionel most eléggé közelít az igazsághoz!
ÉN sem merném kijelenteni, de ha mindenképp mondanom kell a legnagyobbak közül vkit, akkor lehet, Ő lenne az.
De remélem ez nem lesz már vitatéma 3-4 év múlva, és egyértelmű lesz, hogy Messi minden idők legnagyobbja
van basten,pelé ez a kettő már jobb mint maradona.lionelmessi19 írta:Szerintem meg Lionel most eléggé közelít az igazsághoz!
ÉN sem merném kijelenteni, de ha mindenképp mondanom kell a legnagyobbak közül vkit, akkor lehet, Ő lenne az.
De remélem ez nem lesz már vitatéma 3-4 év múlva, és egyértelmű lesz, hogy Messi minden idők legnagyobbja
nemtudom minek kellett neki drogozni,lehet mert annyi pénze van h nemtudja hova tenni,a drogüzlet meg azért elég drága mulatság,lehet titokban drogkartelozsimiki írta:Én azt hittem kezd kilábalni,mármint a hír előtt is...nem is tudtam,hogy megint kikészítette magát
Hol van a kép?Evilgrim írta:
Szépen halad Diego Maradona (képünkön balra) felépülése - alkohol okozta hepatitisz fertőzéssel, amely két-három hónapos kemény ivászatnak tudható be.
Ki mondta,hogy nem azRaziel írta:senki nem játszik mindig jól,ő is ember...ozsimiki írta:Hm,mennyit hagyott ki![]()
Amúgy Quaresma most nem játszott annyira jól...
Asszem a 89. percben cserélték be, 4 perc hosszabbítás volt, szóval nem játszott sokat, pedig kiváncsi lettem volna rá.sasi1 írta:Andersont becserélték?
Nem tudom pontosan, de sztem 2-3 hónap lehetettHm,mennyit hagyott ki?
Hm,mennyit hagyott kibarca99 írta:Méghozzá Quaresma cseréje volt. Most tért vissza sérülés után.sasi1 írta:Andersont becserélték?
Méghozzá Quaresma cseréje volt. Most tért vissza sérülés után.sasi1 írta:Andersont becserélték?
REMÉLEM A PORTO LESZ A BAJNOKGame90 írta:Hú, de jó meccs lett a végénA hosszabbítás 4 percében 2-2 gólhelyzet volt. De végül maradt az x, Porto - Benfica 1-1, gólszerzők: Pepe ill Lucho González öngól.
Remélem győz a Porto,én nekik szorítokGame90 írta:Sztem Porto siker leszPortonak volt már helyzete, nem is kicsi. Quaresma idáig (20 perc) elég halvány