Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem is hittem volnaLG írta:Normális esetben én is idegesgednék rajta, de mivel mu meg a cselzi között kell választanom, akkor a kisebbik roszat választom, dehát hajrá cselzi. Sajnos akiket kedvelek( Arsenal, Tottenham) azoknak nem sok köze van a bajnoki cimhez, de remélem az Ágyusoknak meglex a dobogo, és Spurs is minél feljebb végez.
Hát már szinte fel sem húztam magam...sajnos már hozzá lehetett szokniantiimperialista írta:Majd' felrobbantam az idegtől. Megérdemelte volna a Watford azt a nyomorult 1 pontot.Game90 írta:Watford-Chelsea 0-1 (Kalou 93.)![]()
Csak az vigasztal, hogy Priska igen jól mozgott...
Majd' felrobbantam az idegtől. Megérdemelte volna a Watford azt a nyomorult 1 pontot.Game90 írta:Watford-Chelsea 0-1 (Kalou 93.)![]()
Régebben sem volt rossz, csak kevés volt az önbizalma. Ha így folytatja, akkor több óllózós gólja lesz, mint Pelének.Enrique írta:Gyerekek, ez a Crouch egy félisten.
Életemben nem gondoltam volna, mondjuk egy évvel korábban, hogy ezt az embert hosszabb ideig élcsapatban látom... Erre tessék.
Megnéztem a góljait, és csak csettinteni tudtam rá. Egyre jobb a gyerek, úgy néz ki, új sztár született.
Kráucs mindenek felett!!!![]()
Annyi elég, hogy ebben az évben nem lesznek bajnokok?el fuero írta:Kíváncsi vagyok h Fortuna asszonyság mikor fogja visszavenni tőlük azt a sok mákos meccset![]()
![]()
Kíváncsi vagyok h Fortuna asszonyság mikor fogja visszavenni tőlük azt a sok mákos meccsetozsimiki írta:Itt volt haverom,mondtam is,hogy figyeldd meg bemákolnak egyet a legvégénGame90 írta:Watford-Chelsea 0-1 (Kalou 93.)![]()
![]()
Igazam lett...pedig 8ponttal már már lehetettlen helyzetbe kerültek volna,de így is a M.U. lesz a bajnok
![]()
Itt volt haverom,mondtam is,hogy figyeldd meg bemákolnak egyet a legvégénGame90 írta:Watford-Chelsea 0-1 (Kalou 93.)![]()
Akkor ebben egyetértünkgrecki írta:Egyébként nekem is az Arsenal a kedvenc angol csapatom a West Ham mellett!