Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sokkal nemvéletlen van zárójelbe, és kicsivelCharlie írta:Heinze remek télleg. De ez a sokkal gondolat...Indokold már léccíves, ne csak lökj ide egy ilyen mondatot.lionel19 írta:Hát sztem Heinze (sokkal) jobb és 1 évvel idősebb asszem
C.
Heinze remek télleg. De ez a sokkal gondolat...Indokold már léccíves, ne csak lökj ide egy ilyen mondatot.lionel19 írta:Hát sztem Heinze (sokkal) jobb és 1 évvel idősebb asszem
meglehet hogy jól, sőt biztos jól rugja őket, de sztetek Ronaldinho átengedné neki?:SLos Banditos írta:Erre csak ennyit tudok mondaniCharlie írta:Chivuval nem csak 1 remek hátvédet nyernénk, hanem egy szuper sazbadrúgáslövőt. Nem először van képben a neve, az elmúlt évekbe viszatekintve.
C.:
http://www.youtube.com/watch?v=uLsPNqKWkWM
Erre csak ennyit tudok mondaniCharlie írta:Chivuval nem csak 1 remek hátvédet nyernénk, hanem egy szuper sazbadrúgáslövőt. Nem először van képben a neve, az elmúlt évekbe viszatekintve.
C.
Akkor jó.....ozsimiki írta: Hali!
Félreértettél! Nem a Román fociteljesítményre értettem,hogy nem eus...hanem itt írta vki régebben,hogy hiába vagyunk pl mi is eusak,rögtön nem számítottak a játékosaink annak,holott hazánk már az volt... ezért kérdeztem,hogy fociban mikor vállnak eussá?
láttam elég Roma meccset, de nemsűn láttam tőle..Game90 írta:És akkor Chivu nem képes klasszis teljesítményre?lionel19 írta: az barcaszint aki klasszis teljesitményt tud nyujtani meccsről meccsre...pár kivételtől eltekintve
És akkor Chivu nem képes klasszis teljesítményre? Akkor Chivu a kivétel?lionel19 írta: az barcaszint aki klasszis teljesitményt tud nyujtani meccsről meccsre...pár kivételtől eltekintve
Hali!el fuero írta:Azért nem olyan rosszak. Steaua Bl csoportkör, tavaly steaua és a dinamo is nagyon sokáig jutott az Uefában. Azért a válogatottjuk se olyan rossz. Szóval kicsit elöttünk vannak. Ja és nem is beszélve a stdionokról és a teltházakrólozsimiki írta: Szntem Boixos nyugodt,mert maradnak Ők a Romában...
Ha netalántán mégse,akkor elég lenne Chivu(Románia már Eu-s,a focit nézve mikor válnak azzá?
)
az barcaszint aki klasszis teljesitményt tud nyujtani meccsről meccsre...pár kivételtől eltekintvebarca99 írta:Tehát csak az a "barcaszint", aki nagycsapatban játszik, és nyert is vmit?lionel19 írta:Chivu még soha nem jáccott nagycsapatban, semmit sem ért el...
Én nem vagyok képben, hogy fici-ügyben mikor számítanak EU-snak és mikor nem. De ha választani kell, akkor Chivu.lionel19 írta:
de már Szeptemberben 9Hónappal Január után leszünkaz már sztem eus-nak számitana